(0257) 213 888

LaurusMedical Arad

LaurusMedical Arad este in contract cu CAS Arad pentru specialitatile Chirurgie Generala, Dermatologie si Gastroenterologie, dvs. putand beneficia de consultatii gratuite, recomandari tratament, retete compensate, concedii medicale doar pe baza trimiterii de la medicul de familie si a adeverintei de salariat, ori talon de pensie.

Pentru informatii privind procedurile de utilizare a serviciilor medicale in contract cu CAS, detalii despre investigatii sau programnari va invitam sa utilizati una din metodele de contact de mai jos.

Proctologie Dermatologie Flebologie MBST – Recuperare Medicala Urologie Gastroenterologie Chirurgie Generala Medicina Interna

Date de contact

  • Str. Corneliu Coposu Nr. 24 C, Etaj 2,
    Business Centre D-D, vis a vis de Consiliul Judetean Arad
  • Tel./Fax: (0257) 213 888
  • contact.ar@laurusmedical.ro
  • LaurusMedical Arad

 

Programul nostru de functionare:

LuniVineri 8.00 – 20.00, Sambata 8.00 – 13.00. Programul in cazul sarbatorilor legale (Paste, Craciun, Revelion) va fi afisat in perioadele respective.

Mijloace de transport in comun care circula in zona: autobuzul 21.

Zona locuri de parcare: in timpul zilei pot fi gasite locuri libere de parcare in parcarea cladirii D&D.

Puncte de reper: vis-a-vis de Sediul nou al Consiliului Judetean, Bazinul Padurice (aprox. 10 metri), Autogara noua (aprox. 40 metri) Casa Sindicatelor (aprox. 40 metri), Lacul de la Podgoria (aprox. 50 metri).

Localizare pe harta

Traseu in Google Maps

Pagina facebook