Flebologie Bucuresti

Bine ati venit pe pagina de flebologie al clinicii LaurusMedical din Bucuresti.

Bolile vasculare si ale sistemului cardiocirculator anual afecteaza din ce in ce mai multe persoane, ponderea afectarii tinerilor fiind in continua crestere. Fenomenul este influentat de mai multi factori, cum ar fi: modalitatea de munca, obezitatea, sedentarismul, hipertensiune arteriala, obiceiuri vicioase, si altele. Printre cele mai frecvente afectiuni se numara: varicele, ateroscleroza, tromboza, fragilitatea vaselor de sange si a capilarelor.

In momentul de fata medicii flebologi din clinica LaurusMedical din Bucuresti folosesc metode de tratament sigure si eficiente pentru diverse boli ale venelor. Consultul pacientilor este efctuat de medici flebologi, folosindu-se un plan de tratament strict individualizat in functie de boala, severitate, forma sa si stadiul ei. Pentru a va oferi sprijin, suntem mereu atenti cu pacientii nostri! Pentru programare telefonica sau on-line la unul din medicii nostri va invitam sa folositi una din formele de mai jos.

Proctologie Dermatologie Flebologie MBST-Recuperare Medicala Urologie Gastroenterologie Medicina Interna Chirurgie Generala

Date de contact

  • Strada Mihai Eminescu 100 Bucuresti
  • Tel./Fax: (021) 407 77 88
  • contact.b@laurusmedical.ro
  • LaurusMedical Bucuresti

 

Programul nostru de functionare:

LuniVineri 8.00 – 20.00, Sambata 8.00 – 14.00. Programul in cazul sarbatorilor legale (Paste, Craciun, Revelion) va fi afisat in perioadele respective.

 

Programare On-line Varice Bucuresti

Localizare pe harta