S-a declansat procesul de evaluare in vederea acreditarii A.N.M.C.S. (Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate).

  • Clinica Laurus Medical Bucuresti, situata in centrul Bucurestiului, isi desfasoara activitatea in ambulatoriu de specialitate, oferind multiple facilitati medicale, aparatură de ultimă generație și tehnologii unice, toate menite sa satisfaca nevoile de sanatate ale pacientilor nostri:

    Cel mai modern tratament al varicelor, laser endovenos cu fascicul radial de 360 grade, unic in Romania prin LaurusMedical Bucuresti

    Tratamentele anorectale sunt actualizate dupa cele mai noi tehnici ambulatorii, efectuate in renumitele clinici din Geneva si Londra

    Detine in exclusivitate Terapia prin rezonanta magnetica MBST pentru tratamentul artrozei si osteoporozei, premiata cu titlul de „Inovatia anului in Germania” (Premiul Top-Innovator 2014, 2016 si 2018)

  • Ne mandrim cu o echipa de medici specialisti, medici primari, doctori in stiinte medicale, de renume, pregatiti continuu in domeniul medical si care se raporteza la tot ce este nou in medicina moderna. Aceste standarde sunt sustinute de programe de educare continua atat in Romania cat si in strainatate.
  • Cu un singur apel la numărul de telefon 021 40 777 88, te programezi pentru serviciile medicale de care ai nevoie si astfel câștigi timpul pierdut în sălile de așteptare.

Servicii decontate prin CAS in ambulatoriu de specialitate

LaurusMedical Bucuresti are contract cu CASMB pentru furnizarea de servicii medicale in regim ambulatoriu pentru urmatoarele specialitati: dermato-venerologie si gastroenterologie.

Pachetele de servicii contractate cu casa de Asigurari de Sanatate se pot vizualiza aici, iar tarifele practicate pentru serviciile nedecontate sunt disponibile aici.

Nu se percepe coplata pentru niciun serviciu medical in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate (CAS).

Programarile se fac telefonic, in intervalul luni-vineri 8 – 20, sambata 8 – 13, la numarul 021 40 777 88, iar pentru sesizari este disponibila adresa de email office@laurusmedical.ro.

Pentru evaluarea serviciilor medicale oferite in regim de decontare prin Casa de Asigurari de Sanatate este disponibil chestionarul de satisfactie.

Specialitati medicale

Cura hemoroizilor si fisurilor anale

Ligatura cu benzi elastice si Fototermocoagulare in Infrarosu, standardul de aur in tratamentul bolii hemoroidale.
Tratamentrul este efectuat in ambulatoriu, nu necesita concediu medical sau intreruperea activitatilor cotidiene.

Laser Endovenos cu Fascicul radial de 360 de grade, cel mai modern tratament la varicelor
Actionand din interiorul venei, sub control ecografic, nu raman cicatrice si nu exista durere postinterventie, iar pacientul poate parasi clinica pe propriile picioare.
Cele mai bune rezultate pe toate studiile clinice, rata de succes 95%.
Laurus Medical detine singurul laser, la nivel national, cu aceste caracteristici moderne.

UGFS (Scleroterapie Ghidata Ultrasonic)
Tratamentul este eficient si in cazul venelor mari si al ulcerului varicos, este efectuat in ambulatoriu, nu necesita anestezie, iar pacientul isi poate desfasura activitatile zilnice.
Este cel mai eficient tratament pentru venele inestetice – vase sparte, varicozități, varice, venișoare, telangiectazii, fiind o procedură sigura cu rezultate superioare.
Procedurile de ultima generatie sunt mai uşor de suportat, nu lasa cicatrice, iar rezultatele, atat estetice cat si functionale, sunt pe termen lung.
La nivel national suntem singura retea medicala care practica acest tratament.

Clinica specializata in tratamentul afectiunilor gastroenterologice, servicii complete, investigatii de mare acuratete. Servicii medicale decontate prin CAS.
GRATUIT, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, in regim de spitalizare de zi.
– Endoscopie digestiva superioara cu sedare biopsie si testare Helicobacter pylori
– Colonoscopie totala cu sedare si biopsie
– Ecografie abdominala

Tratamente moderne, la standarde Europene, pentru orice suferinta dermatologica

– Fototerapie PUVA-UVA, tratament pentru acnee si sporiazis
– Examen cu Lampa WOOD pentru Pitiriazis versicolor, Vitiligo localizat, Eritrasma, Favus.
– Eliminarea alunitelor, negilor cu Radiofrecventa
– Depistarea alergiilor prin PATCHTESTARE
– Crioterapie, terapie impotriva caderii parului
– Diagnostic si tratament pentru intreaga patologie Dermato- Venerologica

Proceduri moderne, ecografii complexe, recuperare rapida

– Consultatii, investigatii si tratamente
– Ecografie aparat urinar, penis, testicul, scrot
– Examen clinic prostata
– Recoltare secretie uretrala
– Cistoscopie cu anestezie locala
– Consultatii dinamica sexuala masculina

Oferim consultatii si servicii de specialitate atat pentru afectiunile cu adresabilitate directa, cat si pentru afectiunile care necesita servicii chirurgicale in cadrul unei abordari medicale interdisciplinare.
· Consultatie chirurgie generala;
· Interventii mica chirurgie (suturi, excizii);
· Pansamente;
· Prelevare biopsii.

– Consultatie
– Ecografie cardiaca
– Electrocardiograma (EKG)
– Ecografie Doppler carotide

Terapia prin rezonanta magnetica, unica in Romania, prin Laurus Medical, premiata cu titlul de „Inovatia anului in Germania” (Premiul Top-Innovator 2014, 2016 si 2018).
Tratament modern recomandat pentru: artroza și osteoporoza, dureri de spate cronice, suferinte ale ligamentelor si ale tendoanelor, afectiuni ale meniscului, suferinte post-traumatice (după accidentari sau leziuni sportive), cu efecte pe termen lung.
Atenueaza durerea și ajuta la regenerarea naturala a cartilajului, imbunatatind semnificativ mobilitatea articulatiilor si sanatatea oaselor.

– Consultatii;
– Monitorizari ale pacientilor cronici
– Teste de flexibilitate
– Ultrasonografie.

Ozonoterapia este aplicata cu succes in tratarea urmatoarelor afectiuni: artroze (coxartroze, gonartroze, spondiloartroze, artroze ale articulatiilor mici), discopatii, hernia de disc vertebral, afectiuni inflamatorii ale articulatiilor, tendinite, bursite, fibromialgii, contracturi musculare.
Dr. Iurie Hâncu, medic specialist ortopedie si traumatologie, cu o experienta de peste 10 ani in tratarea afectiunilor sistemului osos prin metode inovative precum ozonoterapia sau chiropraxia impreuna cu cea mai noua generatie de aparatura va asigura solutii eficiente pentru afectiunile reumatice, durerile articulare prin realizarea dozajului corect si personalizat pentru fiecare pacient.

Peeling
Terapia PRP (Vampir)
Mezoterapie
MicrodermabraziuneAdaptandu-ne continuu schimbarilor si cerintelor pietei medicale din Romania, cautam in permanenta calea cea mai buna pentru a satisface nevoile pacientilor, obiectivul nostru fiind sa imbunatatim calitatea vietii fiecarui pacient.

Clinica LaurusMedical din Bucuresti ofera servicii de investigatii medicale complete, tratamente si servicii dupa concepte moderne aplicate in marile clinici din lume. Profesionalismul, decenta si respectul pentru pacient sunt definitorii. Calitatea actului medical exclude cu desavarsire orice compromis.

Oferim oricarei persoane, indiferent de varsta examene clinice generale si de specialitate, in scopul: prevenirii afectiunilor, promovarii sanatatii, stabilirii diagnosticului etiologic si a terapiei adecvate. Specialistii dedicati si echipamentele ultraperformante fac din clinica LaurusMedical un sprijin de incredere, oricand aveti nevoie de servicii medicale.

Echipa medicala din Bucuresti Eminescu

 

Dr. Mihaela Pintilie
Dr. Mihaela Pintilie
Chirurgie Generala

Medic specialist chirurgie generala
Dr. Catalina Jacota
Dr. Catalina Jacota
Dermatologie

Medic specialist dermatologie-venerologie, specializare in estetica medicala
Dr. Doina Taranu
Dr. Doina Taranu
Gastroenterologie

Medic primar gastroenterologie/medicina interna, Endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica, Masterat DEA in Gastroenterologie si Hepatologie, Doctor in Stiinte Medicale
Dr. Ioana Husar
Dr. Ioana Husar
Gastroenterologie

Medic specialist gastroenterologie
Dr. Polixenia Stanciu
Dr. Polixenia Stanciu
Cardiologie

Medic specialist cardiologie, competenta ecografie Doppler
Dr. Iurie Hîncu
Dr. Iurie Hîncu
Ortopedie

Medic specialist ortopedie si Traumatologie
Dr. Andrei Sima
Dr. Andrei Sima
Urologie

Medic specialist urologie
Date de contact

Strada Mihai Eminescu, nr. 100

Tel./Fax: 021 407 77 88

contact.b@laurusmedical.ro

Programul nostru de functionare:
LuniVineri 8.00 – 20.00, Sambata 8.00 – 13.00. Programul in cazul sarbatorilor legale (Paste, Craciun, Revelion) va fi afisat in perioadele respective.

Mijloace de transport in comun care circula in zona: autobuzul: 133 si 135, tramvaiele: 16, 5, 1 si 46, troleibuzele: 79 si 86, metrou Stefan cel Mare si Piata Romana.

Puncte de reper: pe o latura a parterului cladirii se gaseste un magazin Shop&Go Mega Image, la 100 m benzinaria Petrom Mihai Eminescu-Tunari, la 100 m intersectia str. Mihai Eminescu cu str. Polona, la 300 m intersectia sos. Dorobanti cu str. Mihai Eminescu (facultatea ASE), la 550 m statia de metrou Stefan cel Mare (stadionul Dinamo), la 200 m statia RATB Piata Spaniei.

Programeaza-te rapid!

Numele (obligatoriu)

Telefonul (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Specialitatea (obligatoriu)

Mesaj

In calitate de utilizator al site-ului imi dau acordul in mod expres ca datele mele cu caracter personal (nume, prenume, email, numar telefon) sa fie procesate in vederea comunicarii, in indeplinirea intereselor legitime ale SC Laurus Medical SRL


Localizare pe harta


Pagina facebook

*Disclaimer:
Rezultatele difera de la persoana la persoana in functie de greutate, varsta, sex.