Laurus Medical se afla in top 5 spitale din Bucuresti, acreditate, in categoria a II-a cu recomandari, conform noilor standarde, de Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate (A.N.M.C.S.).

  • Clinica Laurus Medical Bucuresti, situata in nordul Bucurestiului, isi desfasoara activitatea atat in ambulatoriu cat si in spitalizarea de zi, oferind multiple facilitati medicale, aparatură de ultimă generație și tehnologii unice, toate menite sa satisfaca nevoile de sanatate ale pacientilor nostri:

    Cel mai modern tratament al varicelor, laser endovenos cu fascicul radial de 360 grade, unic in Romania prin LaurusMedical Bucuresti

    Tratamentele anorectale sunt actualizate dupa cele mai noi tehnici ambulatorii, efectuate in renumitele clinici din Geneva si Londra

    Detine in exclusivitate Terapia prin rezonanta magnetica MBST pentru tratamentul artrozei si osteoporozei, premiata cu titlul de „Inovatia anului in Germania” (Premiul Top-Innovator 2014, 2016 si 2018)

  • GRATUIT, servicii medicale in specialitatile: Gastroenterologie, Medicina Interna, Urologie si Dermatologie, decontate de CASMB;
  • Ne mandrim cu o echipa de medici specialisti, medici primari, doctori in stiinte medicale, de renume, pregatiti continuu in domeniul medical si care se raporteza la tot ce este nou in medicina moderna. Aceste standarde sunt sustinute de programe de educare continua atat in Romania cat si in strainatate.
  • Cu un singur apel la numărul de telefon 021 40 777 88, te programezi pentru serviciile medicale de care ai nevoie si astfel câștigi timpul pierdut în sălile de așteptare.

Servicii decontate prin CAS

LaurusMedical Bucuresti are contract cu CASMB pentru furnizarea de servicii medicale in regim de spitalizare de zi pentru urmatoarele specialitati: medicina interna, dermatovenerologie, gastroenterologie, urologie.

Nu se percepe coplata pentru niciun serviciu medical in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate (CAS).

Structura aprobata este 5 paturi spitalizare de zi pentru specialitatile medicina interna, dermatovenerologie, gastroenterologie, ortopedie si traumatologie, urologie + 1 pat ATI.

Pachetele de servicii contractate cu casa de Asigurari de Sanatate se pot vizualiza aici, iar tarifele practicate pentru serviciile nedecontate sunt disponibile aici.

Criteriile de internare sunt diponibile aici, conditiile de internare aici, iar conditiile de externare pot fi consultate aici.

Programarile se fac telefonic, in intervalul luni-vineri 8 – 20, sambata 8 – 13, la numarul 021 40 777 88, iar pentru sesizari este disponibila adresa de email office@laurusmedical.ro.

Pentru evaluarea serviciilor medicale oferite in regim de decontare prin Casa de Asigurari de Sanatate este disponibil chestionarul de satisfactie.

Specialitati medicale

Cura hemoroizilor si fisurilor anale

Ligatura cu benzi elastice si Fototermocoagulare in Infrarosu, standardul de aur in tratamentul bolii hemoroidale.
Tratamentrul este efectuat in ambulatoriu, nu necesita concediu medical sau intreruperea activitatilor cotidiene.

Laser Endovenos cu Fascicul radial de 360 de grade, cel mai modern tratament la varicelor
Actionand din interiorul venei, sub control ecografic, nu raman cicatrice si nu exista durere postinterventie, iar pacientul poate parasi clinica pe propriile picioare.
Cele mai bune rezultate pe toate studiile clinice, rata de succes 95%.
Laurus Medical detine singurul laser, la nivel national, cu aceste caracteristici moderne.

UGFS (Scleroterapie Ghidata Ultrasonic)
Tratamentul este eficient si in cazul venelor mari si al ulcerului varicos, este efectuat in ambulatoriu, nu necesita anestezie, iar pacientul isi poate desfasura activitatile zilnice.
Este cel mai eficient tratament pentru venele inestetice – vase sparte, varicozități, varice, venișoare, telangiectazii, fiind o procedură sigura cu rezultate superioare.
Procedurile de ultima generatie sunt mai uşor de suportat, nu lasa cicatrice, iar rezultatele, atat estetice cat si functionale, sunt pe termen lung.
La nivel national suntem singura retea medicala care practica acest tratament.

Clinica specializata in tratamentul afectiunilor gastroenterologice, servicii complete, investigatii de mare acuratete. Servicii medicale decontate prin CAS.
GRATUIT, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, in regim de spitalizare de zi.
– Endoscopie digestiva superioara cu sedare biopsie si testare Helicobacter pylori
– Colonoscopie totala cu sedare si biopsie
– Ecografie abdominala

Tratamente moderne, la standarde Europene, pentru orice suferinta dermatologica

– Fototerapie PUVA-UVA, tratament pentru acnee si sporiazis
– Examen cu Lampa WOOD pentru Pitiriazis versicolor, Vitiligo localizat, Eritrasma, Favus.
– Eliminarea alunitelor, negilor cu Radiofrecventa
– Depistarea alergiilor prin PATCHTESTARE
– Crioterapie, terapie impotriva caderii parului
– Diagnostic si tratament pentru intreaga patologie Dermato- Venerologica

Proceduri moderne, ecografii complexe, recuperare rapida

– Consultatii, investigatii si tratamente
– Ecografie aparat urinar, penis, testicul, scrot
– Examen clinic prostata
– Recoltare secretie uretrala
– Cistoscopie cu anestezie locala
– Consultatii dinamica sexuala masculina

Oferim consultatii si servicii de specialitate atat pentru afectiunile cu adresabilitate directa, cat si pentru afectiunile care necesita servicii chirurgicale in cadrul unei abordari medicale interdisciplinare.
· Consultatie chirurgie generala;
· Interventii mica chirurgie (suturi, excizii);
· Pansamente;
· Prelevare biopsii.

Terapia prin rezonanta magnetica, unica in Romania, prin Laurus Medical, premiata cu titlul de „Inovatia anului in Germania” (Premiul Top-Innovator 2014, 2016 si 2018).
Tratament modern recomandat pentru: artroza și osteoporoza, dureri de spate cronice, suferinte ale ligamentelor si ale tendoanelor, afectiuni ale meniscului, suferinte post-traumatice (după accidentari sau leziuni sportive), cu efecte pe termen lung.
Atenueaza durerea și ajuta la regenerarea naturala a cartilajului, imbunatatind semnificativ mobilitatea articulatiilor si sanatatea oaselor.

Servicii oferite: Consultatii si investigatii, Ecografii complexe, recoltare secretii vaginale, Examen Papanicolau, Montare/Extragere Sterilet, Contraceptie si Planificare familiala.
Vizita la medicul ginecolog ar trebui sa fie o actiune de rutina, efectuata cel putin o data pe an, cu scopul de a preveni o serie de afectiuni, unele dintre ele deosebit de grave. De asemenea, in cazul observarii oricaror modificari ale aparatului genital se impune un consult de specialitate de urgenta.

Serviciile oferite in aceasta specialitate: Patch testare cutanata, Testare anestezice locale, Testare cu cub de gheata pentru urticaria a frigore, Imunoterapie (Desensibilizare), Consiliere de specialitate in cazul alergiilor medicamentoase, Educatia pacientului alergic privind masurile profilactice de evitare a expunerii la alergeni.
Reactiile alergice afecteaza de obicei pielea, mucoasele, caile aeriene, sistemul digestiv. Severitatea simptomelor este variabila de la rinita usoara la anafilaxie amenintatoare de viata.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

– Consultatie nutritie;
– Pachet nutritie;
– Consultatie tulburari de alimentatie;
– Control tulburari de alimentatie;
– Nutritia in sarcina si perioada de alaptare;
– Afectiuni oncologice;
– Afectiuni digestive.

– Consultatie
– Ecografia Doppler vasculara
– Ecografia cardiaca (ecocardiografia)
– Electrocardiograma (sau EKG)

– Consultatie endocrinologie;
– Consultatie sexologie-andrologie;
– Ecografie endocrina (san / tiroida / suprarenale / pelvis);
– Interpretare DEXA.

– masaj pentru afectiunile cronice si degenerative, afectiuni ale coloanei vertebrale (cifoze, cifoscolioze, scolioze), articulatiilor, muschilor;
– masaj pentru afectiunile post-traumatice (fracturi, entorse, luxatii);
– masaj pentru neuromialgii reumatismale;
– masaj pentru numeroase afectiuni neurologice, vasculare, dismetabolice, afectiuni geriatrice si psihogene.

Servicii Medicina Interna oferite: Consultatie initiala, Consultatie de control, Interpretare EKG, Montare si interpretare Holter TA, Montare si interpretare Holter EKG.
Medicina interna este specialitatea medicala care se ocupa cu prevenirea, diagnosticul si tratamentul afectiunilor organelor interne la adulti.

Servicii Neurologie oferite: Consult de specialitate.
Neurologia este o ramura a medicinii care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul bolilor organice care afecteaza sistemul nervos central sau periferic.

– Consultatii;
– Monitorizari ale pacientilor cronici

Ozonoterapia este aplicata cu succes in tratarea urmatoarelor afectiuni: artroze (coxartroze, gonartroze, spondiloartroze, artroze ale articulatiilor mici), discopatii, hernia de disc vertebral, afectiuni inflamatorii ale articulatiilor, tendinite, bursite, fibromialgii, contracturi musculare.
Dr. Iurie Hâncu, medic specialist ortopedie si traumatologie, cu o experienta de peste 10 ani in tratarea afectiunilor sistemului osos prin metode inovative precum ozonoterapia sau chiropraxia impreuna cu cea mai noua generatie de aparatura va asigura solutii eficiente pentru afectiunile reumatice, durerile articulare prin realizarea dozajului corect si personalizat pentru fiecare pacient.

EsteticaEchipa medicala din Bucuresti Caramfil

 

Dr. Daniel-Iulian Voiculescu
Dr. Daniel-Iulian Voiculescu
Chirurgie generala

Medic primar chirurgie generala, Director medical, doctor in stiinte medicale, asistent universitar.
Dr. Mihaela Pintilie
Dr. Mihaela Pintilie
Chirurgie Generala

Medic specialist chirurgie generala
Dr. Ana-Laura Manda
Dr. Ana-Laura Manda
Chirurgie Generala

Medic specialist chirurgie generala
Dr. Gabriel Andrei
Dr. Gabriel Andrei
Chirurgie Generala

Medic specialist chirurgie generala, asistent universitar
Dr. Aurelian Sfetcu
Dr. Aurelian Sfetcu
Chirurgie Generala

Medic primar chirurgie generala
Dr. Constantin Ungureanu
Dr. Constantin Ungureanu
Chirurgie Generala

Medic primar chirurgie generala
Dr. Diana Suhaciu
Dr. Diana Suhaciu
Chirurgie Generala

Medic specialist chirurgie generala
Dr. Raluca-Dana Popa
Dr. Raluca-Dana Popa
Chirurgie Cardio-Vasculara

Medic primar chirurgie cardio-vasculara
Dr. Camelia Oprea (Cazacu)
Dr. Camelia Oprea (Cazacu)
Medicina Interna

Medic specialist medicina interna, competente ecografie generala si ecocardiografie
Dr. Polixenia Stanciu
Dr. Polixenia Stanciu
Cardiologie

Medic specialist cardiologie, competenta ecografie Doppler
Dr. Elena Capcelea
Dr. Elena Capcelea
Gastroenterologie

Medic specialist gastroenterologie
Dr. Adrian Cosmin Schipor
Dr. Adrian Cosmin Schipor
Gastroenterologie

Medic specialist gastroenterologie
Dr. Raluca Oprea
Dr. Raluca Oprea
Gastroenterologie

Medic specialist gastroenterologie
Dr. Doina Taranu
Dr. Doina Taranu
Gastroenterologie

Medic primar gastroenterologie/medicina interna, Endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica, Masterat DEA in Gastroenterologie si Hepatologie, Doctor in Stiinte Medicale
Dr. Ioana Husar
Dr. Ioana Husar
Gastroenterologie

Medic specialist gastroenterologie
Dr. Roxana Alexandra Carnaru
Dr. Roxana Alexandra Carnaru
Dermatologie

Medic specialist dermatologie-venerologie
Dr. Catalina Jacota
Dr. Catalina Jacota
Dermatologie

Medic specialist dermatologie-venerologie, specializare in estetica medicala
Dr. Raluca Cristina Manta
Dr. Raluca Cristina Manta
Dermatologie

Medic specialist dermatologie-venerologie
Dr. Iurie Hîncu
Dr. Iurie Hîncu
Ortopedie

Medic specialist ortopedie si Traumatologie
Dr. Dan Dumitrascu
Dr. Dan Dumitrascu
Medicina de recuperare

Medic specialist recuperare, medicina fizica si balneologie, medic specialist medicina de familie
Dr. Manuela Olaru
Dr. Manuela Olaru
Urologie

Medic specialist urologie
Dr. Andrei Sima
Dr. Andrei Sima
Urologie

Medic specialist urologie
Dr. Andrei Cucu
Dr. Andrei Cucu
Obstetrica-Ginecologie

Medic primar obstetrica-ginecologie
Serban Ovidiu Indrei
Serban Ovidiu Indrei
Kinetoterapie

Profesor kinetoterapie si masaj terapeutic
Date de contact

Strada Nicolae G. Caramfil nr. 51

Tel./Fax: 021 407 77 88

contact.b@laurusmedical.ro

Programul nostru de functionare:
LuniVineri 8.00 – 20.00, Sambata 8.00 – 13.00. Programul in cazul sarbatorilor legale (Paste, Craciun, Revelion) va fi afisat in perioadele respective.

Mijloace de transport in comun care circula in zona: autobuzul: 112 si 301, metrou Aurel Vlaicu.

Puncte de reper: Promenada Mall

Programeaza-te rapid!

Numele (obligatoriu)

Telefonul (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Specialitatea (obligatoriu)

Mesaj

In calitate de utilizator al site-ului imi dau acordul in mod expres ca datele mele cu caracter personal (nume, prenume, email, numar telefon) sa fie procesate in vederea comunicarii, in indeplinirea intereselor legitime ale SC Laurus Medical SRL


Localizare pe harta


Pagina facebook

*Disclaimer:
Rezultatele difera de la persoana la persoana in functie de greutate, varsta, sex.