Stimate medic,

 

In cazul in care ai nevoie de informatii detaliate privind aplicabilitatea tratamentelor din clinicile LaurusMedical pentru proprii pacientii si doresti sa cunosti mai multe detalii stiintifice care nu se regasesc in ghidurile pentru pacienti aceasta pagina este pentru tine!

Noi stim ca fiecare pacient este unic prin sfera diagnosticelor asociate si de aceea dorim sa-i oferim cea mai potrivita solutie pentru diagnosticul sau. Cel care cunoaste cel mai bine aceste probleme este medicul de familie si/sau medicul specialist curant, de aceea consideram foarte important dialogul direct cu medicii nostri. Completand formularul de mai jos vei fi conectat nemijlocit cu unul din medici nostri care iti va comunica toate detaliile tratamentului, fie ca este vorba despre tratament hemoroizi fara operatie, tratament varice cu laser, MBST® sau investigatii gastroenterologice.

 

Cu drag,
LaurusMedical

 

  Numele (obligatoriu)

  Telefonul (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Selectati clinica LaurusMedical (obligatoriu)

  Selectati specialitatea (obligatoriu)

  Mesaj


  Sunt de acord cu prelucrarea electronica a datelor personale furnizate

  Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate (preluate, prelucrate, stocate) de catre Laurus Medical SRL, in conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016 si Legile din domeniul sanatatii in vigoare, in scopul efectuarii de servicii medicale. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Regulamentului UE 679/2016 printr-o cerere scrisa, semnata si datata, depusa personal, transmisa prin posta sau prin mijloace electronice de comunicare. In cazul in care indicati o adresa de e-mail in cadrul cererii, raspunsul il puteti primi la adresa indicata in cererea dvs. Avand in vedere intrarea in vigoare a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) este necesara confirmarea dvs. in cazul in care doriti ca adresa dvs. de email sa fie stocata in baza de date a Laurus Medical SRL si sa primiti in continuare emailuri. Pentru informatii suplimentare legate de protectia datelor va rugam sa consultati site-ul companiei. De asemenea, pentru orice alte solicitari va rugam sa ne contactati office@laurusmedical.ro