Laurus Medical, singurul spital acreditat din Ploiesti, conform noilor standarde, in categoria a II-a cu recomandari de Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate (A.N.M.C.S.).

 • Primul centru medical specializat in tratamentul hemoroizilor si fisurilor anale din Ploiesti
 • Servicii medicale in specialitatile Gastroenterologie, Dermatovenerologie, Urologie, Chirurgie Generala si Medicina Interna decontate de CASPH (GRATUIT Endoscopie digestiva superioara si Colonoscopie);
 • Detine in exclusivitate terapia prin rezonanta magnetica MBST pentru tratamentul artrozei si osteoporozei, inovatia anului in Germania (Premiul Top-Innovator 2014, 2016 si 2018);
 • Datorita dotarilor de ultima generatie, pacientii nostri sunt tratati la standarde europene de o echipa medicala dedicata, careia i se alatura saptamanal medici din Bucuresti in specialitatile Proctologie, Gastroenterologie, Medicina Interna, Flebologie, Urologie, Dermatologie, Endocrinologie, ORL, Ginecologie, Neurologie, Psihiatrie, Oftalmologie si Cardiologie.
 • Cu un singur apel la numarul de telefon 0244 535 888, te programezi pentru servicii medicale de care ai nevoie si astfel castigi timpul pierdut în salile de asteptare.

Servicii decontate prin CAS

Structura aprobata este 4 paturi de spitalizare de zi specialitatile gastroenterologie, urologie, chirurgie generala, medicina interna si dermato-venerologie + 1 pat ATI.

Nu se percepe coplata pentru niciun serviciu medical in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate (CAS).
Spitalizare de zi

Gastroenterologie – Gratuit cu bilet de trimitere Endoscopie Digestiva Superioara, Testare Heliobacter Pylori, Colonoscopie, Biopsii

Dermato-venerologie – Gratuit, prin CAS, cu bilet de trimitere: diagnostic si tratament pentru acnee, psoriazis, excizii alunite si nevi, biopsia tesutului cutanat, etc

Medicina interna – Gratuit cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medic specialist: diagnostic si tratament pentru afectiuni ale tubului digestiv, aparatului urinar sau respirator, boli cardiovasculare.

Urologie – Gratuit cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medic specialist: diagnostic si tratament pentru afectiuni ale aparatului urinar (infectii urinare, cistita, etc).

Chirurgie generala – Gratuit, prin CAS, cu bilet de trimitere: excizii alunite si nevi, biopsia tesutului cutanat, Incizia si drenajul abceselor, etc.

Ambulatoriu de specialitate

Psihiatrie – Gratuit, prin CAS, cu bilet de trimitere: Consultatia de psihiatrie si psihiatrie pediatrica peste varsta de 4 ani, Consiliere psihiatrica nespecificata individuala si familiala Psihoterapie de grup, Psihoterapie individuala

Pachetele de servicii contractate cu Casa de Asigurari de Sanatate in regim de spitalizare de zi se pot vizualiza aici, Pachetele de servicii contractate cu Casa de Asigurari de Sanatate in regim ambulatoriu de specialitate se pot vizualiza aici, iar tarifele practicate pentru serviciile nedecontate sunt disponibile aici.

Criteriile de internare sunt diponibile aici, conditiile de internare aici, iar conditiile de externare pot fi consultate aici.

Programarile se fac telefonic, in intervalul luni-vineri 8 – 20, sambata 8 – 13, la numarul 0244 535 888, iar pentru sesizari este disponibila adresa de email office@laurusmedical.ro.

Pentru evaluarea serviciilor medicale oferite in regim de decontare prin Casa de Asigurari de Sanatate este disponibil chestionarul de satisfactie.

Specialitati medicale

Cura hemoroizilor si fisurilor anale

Ligatura cu benzi elastice si Fototermocoagulare in Infrarosu, standardul de aur in tratamentul bolii hemoroidale.
Tratamentrul este efectuat in ambulatoriu, nu necesita concediu medical sau intreruperea activitatilor cotidiene.

UGFS (Scleroterapie Ghidata Ultrasonic)

Tratamentul este eficient si in cazul venelor mari si al ulcerului varicos, este efectuat in ambulatoriu, nu necesita anestezie, iar pacientul isi poate desfasura activitatile zilnice.

Clinica specializata in tratamentul afectiunilor gastroenterologice, servicii complete, investigatii de mare acuratete. Servicii medicale decontate prin CAS.
GRATUIT, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, in regim de spitalizare de zi.
– Endoscopie digestiva superioara biopsie si testare Helicobacter pylori
– Colonoscopie totala si biopsie

Tratamente moderne, la standarde Europene, pentru orice suferinta dermatologica

– Examen cu Lampa WOOD pentru Pitiriazis versicolor, Vitiligo localizat, Eritrasma, Favus.
– Eliminarea alunitelor, negilor cu Radiofrecventa
– Depistarea alergiilor prin PATCHTESTARE
– Crioterapie, terapie impotriva caderii parului
– Diagnostic si tratament pentru intreaga patologie Dermato- Venerologica

Proceduri moderne, ecografii complexe, recuperare rapida

– Consultatii, investigatii si tratamente
– Ecografie aparat urinar, penis, testicul, scrot
– Examen clinic prostata
– Recoltare secretie uretrala
– Cistoscopie cu anestezie locala
– Consultatii dinamica sexuala masculina

Oferim consultatii si servicii de specialitate atat pentru afectiunile cu adresabilitate directa, cat si pentru afectiunile care necesita servicii chirurgicale in cadrul unei abordari medicale interdisciplinare.
· Consultatie chirurgie generala;
· Interventii mica chirurgie (suturi, excizii);
· Pansamente;
· Prelevare biopsii.

Servicii Medicina Interna oferite: Consultatie initiala, Consultatie de control, Interpretare EKG, Montare si interpretare Holter TA, Montare si interpretare Holter EKG.
Medicina interna este specialitatea medicala care se ocupa cu prevenirea, diagnosticul si tratamentul afectiunilor organelor interne la adulti.

Terapia prin rezonanta magnetica, unica in Romania, prin Laurus Medical

Premiata cu titlul de „Inovatia anului in Germania” (Premiul Top-Innovator 2014, 2016 si 2018);
Tratament modern recomandat pentru: artroza și osteoporoza, dureri de spate cronice, suferinte ale ligamentelor si ale tendoanelor, afectiuni ale meniscului, suferinte post-traumatice (după accidentari sau leziuni sportive), cu efecte pe termen lung.
Atenueaza durerea și ajuta la regenerarea naturala a cartilajului, imbunatatind semnificativ mobilitatea articulatiilor si sanatatea oaselor.

Infiltratii intra-articulare cu substanta vascoelastica – tratament recomandat in completare la MBST in artroza de gradul 1 sau 2
Infiltratii intra-articulare cu Plasma autologa imbogatita cu plachete care se injecteaza intraarticular si tendinos pentru regenerare: reducerea perioadei de recuperare si/sau prevenirea patologiei sportive specifice.
– activeaza celulele stem
– stimuleaza fibroblastii
– accelereaza procesul de regenerare tisulara
– sustine procesul de angiogeneza

Servicii medicale:

 • Consultatie
 • Aspiratie / spalatura dop cerumen (unilateral)
 • Anemizare nazala/mese nazale anemizante
 • Cauterizare chimica cu Nitrat de Ag
 • Interpretare analize

Servicii oferite: Consultatii si investigatii, Ecografii complexe, recoltare secretii vaginale, Examen Papanicolau, Montare/Extragere Sterilet, Contraceptie si Planificare familiala.
Vizita la medicul ginecolog ar trebui sa fie o actiune de rutina, efectuata cel putin o data pe an, cu scopul de a preveni o serie de afectiuni, unele dintre ele deosebit de grave. De asemenea, in cazul observarii oricaror modificari ale aparatului genital se impune un consult de specialitate de urgenta.

– Consultatie
– Ecografia Doppler vasculara
– Ecografia cardiaca (ecocardiografia)
– Electrocardiograma (sau EKG)

– Consultatie endocrinologie;
– Consultatie sexologie-andrologie;
– Ecografie endocrina (san / tiroida / suprarenale / pelvis);
– Interpretare DEXA.

Servicii Neurologie oferite: Consult de specialitate.
Neurologia este o ramura a medicinii care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul bolilor organice care afecteaza sistemul nervos central sau periferic.

Consultatii de specialitate acordate de medic psihiatru, stabilirea diagnosticului si a planului de tratament, controale.

Consiliere în toxicomanii
Consiliere psihiatrică
Consult medic specialist psihiatrie
Depistarea precoce a tulburărilor de memorie
Diagnostic și expertize psihiatrice medico-legale
Diagnostic și tratament tulburări alimentare de origine psihogenă (anorexia mintală, bulimia mintală)
Diagnostic și tratament tulburări psihiatrice acute, subacute și cronice (tulburări schizofrenice, delirante, psihotice, tulburări de dispoziție, tulburări disociative, tulburări de personalitate)
Eliberare avize cu investigarea statusului mental (pentru angajări, notariat, cămine bătrâni, căsătorie, etc)
Eliberare de certificate și adeverințe medicale psihiatrice privind diferite activități profesionale
Evaluare psihiatrică
Examene de bilanț și examinarea stării prezente la persoanele cu afecțiuni incapacitante

Peelingul chimic este o metoda utila in tratarea afectiunilor cutanate ca: melasma, acneea, cicatricile faciale postacnee, rejuvenarea pielii fotoimbatranite si retexturizarea pielii in general. In tratamentul acneei comedoniene actioneaza ca o tehnica adjuvanta excelenta, actionad si pe cicatricile postacnee.

O NOUA SPECIALITATE!

PSIHIATRIE in regim ambulatoriu de specialitate cu Dr. Mircea Razvan Dragan, medic specialist psihiatrie.

– Consultatia de psihiatrie si psihiatrie pediatrica peste varsta de 4 ani
– Consiliere psihiatrica nespecificata individuala si familiala
– Psihoterapie de grup (psihoze, tulburari obsessive-compulsive, tulburari fobice, tulburari de anxietate, distimii, adictii)
– Psihoterapie individuala (psihoze, tulburari obsesiv compulsive, tulburari fobice, tulburari de anxietate, distimii, adictii, tulburari din spectrul autist)

Tratament peeling

Tratament Peeling
Afla mai multe

NOU! Terapia Vampir

proctologie

Terapie de ultima generatie ce foloseste mecanismele proprii de regenerare ale organismului pentru incetinirea procesului de imbatranire.

Afla mai multe!

Tratament varice fara operatie

flebologie

Varicele inestetice nu mai sunt o problema cu tehnica UGFS de tratare fara operatie si fara internare care se poate aplica si in cazul venelor mari.

Afla mai multe!

Specialitati noi!

banner neuro psiho

Acum puteti beneficia si de consultatii pentru specialitatile Psihiatrie si Neurologie.

NOU! SISTEMUL DE ENDOSCOPIE ULTRAPERFORMANT – FUJIFILM ELUXEO 2020

90% dintre colonoscopii sunt fara durere si nu necesita sedare, prin noul sistem “COLOASSIST ADJUST”:
* urmareste conturul natural al tractului intestinal    * asigura manevrabilitate crescuta in timpul investigatiei
* permite ajustarea flexibilitatii colonoscopului pentru fiecare pacient
fujifilm eluxeo
 • cea mai buna imagine endoscopica la ora actuala (acuratete si contrast) furnizata prin iluminarea simultana prin 3-LED MULTI-LIGHT
 • imagine detaliata a suprafetei mucoasei si a tiparelor vasculare
 • imagine la standard Full HD, cu unghi de 170°
imagine fujifilm eluxeo 

Echipa medicala din Ploiesti

Dr. Florin Cristian Blajut
Dr. Florin Cristian Blajut
Chirurgie Generala

Medic specialist chirurgie generala
Dr. Gabriel Bazavan
Dr. Gabriel Bazavan
Chirurgie Generala

Medic primar chirurgie generala
Dr. Raluca-Dana Popa
Dr. Raluca-Dana Popa
Chirurgie Cardio-Vasculara

Medic primar chirurgie cardio-vasculara
Dr. Bogdan Popa
Dr. Bogdan Popa
Chirurgie Generala

Medic specialist chirurgie generala
Dr. Silva Cesar Pedrazas
Dr. Silva Cesar Pedrazas
Gastroenterologie

Medic specialist gastroenterologie
Dr. Dan Adrian Bobeica
Dr. Dan Adrian Bobeica
Gastroenterologie

Medic specialist gastroenterologie
Dr. Cristian Deciu
Dr. Cristian Deciu
Endocrinologie

Medic specialist endocrinologie
Dr. Ruxandra Motoiu
Dr. Ruxandra Motoiu
Medicina interna

Medic specialist medicina interna, competenta ecografie generala
Dr. Andrei Sima
Dr. Andrei Sima
Urologie

Medic specialist urologie
Dr. Manuela Olaru
Dr. Manuela Olaru
Urologie

Medic specialist urologie
Dr. Mihai Stancioiu
Dr. Mihai Stancioiu
Urologie

Medic specialist urologie
Dr. Alexandra Nuca
Dr. Alexandra Nuca
Dermatologie

Medic specialist dermatologie-venerologie
Dr. Catalina Jacota
Dr. Catalina Jacota
Dermatologie

Medic specialist dermatologie-venerologie, specializare in estetica medicala
Dr. Maria Denisa Zica
Dr. Maria Denisa Zica
ORL

Medic specialist ORL
Dr. Stanciu Polixenia
Dr. Stanciu Polixenia
Cardiologie

Medic specialist cardiologie, Competenta Ecografie Doppler
Dr. Aurelia Stoica
Dr. Aurelia Stoica
Cardiologie

Medic primar cardiologie
Dr. Emil Pandia
Dr. Emil Pandia
Cardiologie

Medic specialist cardiologie
Dr. Mircea Dragan
Dr. Mircea Dragan
Psihiatrie

Medic specialist psihiatrie
Dr. Mariana Manac
Dr. Mariana Manac
Obstetrica-Ginecologie

Medic primar obstetrica-ginecologie, Competenta in Colposcopie si Ecografie Mamara
Dr. Romeo Floricica
Dr. Romeo Floricica
Ecografie

Medic specialist medicina de familie, competenta ecografie abdominala.
Dr. Mihaela Vasilescu
Dr. Mihaela Vasilescu
Recuperare Medicala

Medic specialist recuperare medicala
Dr. Cristian Dogaru
Dr. Cristian Dogaru
Neurologie

Medic specialist neurologie
Date de contact

Str. Mihai Bravu nr. 5

Tel./Fax: 0244 535 888

contact.ph@laurusmedical.ro

Programul nostru de functionare:
LuniVineri 8:00 – 20:00, Sambata 8:00 – 14:00. Programul in cazul sarbatorilor legale (Paste, Craciun, Revelion) va fi afisat in perioadele respective.

Mijloace de transport in comun care circula in zona: autobuzele: 7 si 104, tramvai 101.

Zona locuri de parcare: in timpul zilei pot fi gasite locuri in parcarea publica din zona Hotelului Prahova.

Puncte de reper: Biserica Maica Precista, Parchet Prahova, Hotel Prahova, Teatrul Toma Caragiu.

Programeaza-te rapid!

Numele (obligatoriu)

Telefonul (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Specialitatea (obligatoriu)

Mesaj

In calitate de utilizator al site-ului imi dau acordul in mod expres ca datele mele cu caracter personal (nume, prenume, email, numar telefon) sa fie procesate in vederea comunicarii, in indeplinirea intereselor legitime ale SC Laurus Medical SRL


Localizare pe harta


Pagina facebook

*Disclaimer:
Rezultatele difera de la persoana la persoana in functie de greutate, varsta, sex.