S-a declansat procesul de evaluare in vederea acreditarii A.N.M.C.S. (Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate).

  • Primul centru medical specializat in tratamentul hemoroizilor si fisurilor anale din Ploiesti
  • Servicii medicale in specialitatile Gastroenterologie Dermatovenerologie si Medicina Interna decontate de CASPH (GRATUIT Endoscopie digestiva superioara cu sedare si Colonoscopie cu sedare);
  • Detine in exclusivitate terapia prin rezonanta magnetica MBST pentru tratamentul artrozei si osteoporozei, inovatia anului in Germania (Premiul Top-Innovator 2014 si 2016);
  • Datorita dotarilor de ultima generatie, pacientii nostri sunt tratati la standarde europene de o echipa medicala dedicata, careia i se alatura saptamanal medici din Bucuresti in specialitatile Proctologie, Gastroenterologie, Medicina Interna, Flebologie, Urologie, Dermatologie, Endocrinologie, ORL, Ginecologie, Neurologie, Psihiatrie, Oftalmologie si Cardiologie.
  • Cu un singur apel la numarul de telefon 0244 535 888, te programezi pentru servicii medicale de care ai nevoie si astfel castigi timpul pierdut în salile de asteptare.

Servicii decontate prin CAS

Structura aprobata este 4 paturi de spitalizare de zi specialitatile gastroenterologie, urologie, chirurgie generala, medicina interna si dermato-venerologie + 1 pat ATI.

Nu se percepe coplata pentru niciun serviciu medical in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate (CAS).

Gastroenterologie – gratuit cu bilet de trimitere Endoscopie Digestiva Superioara, Testare Heliobacter Pylori, Colonoscopie cu sedare, Biopsii

Dermato-venerologie – gratuit, prin CAS, cu bilet de trimitere: diagnostic si tratament pentru acnee, psoriazis, excizii alunite si nevi, biopsia tesutului cutanat, etc

Medicina interna – gratuit cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medic specialist: diagnostic si tratament pentru afectiuni ale tubului digestiv, aparatului urinar sau respirator, boli cardiovasculare.

Urologie – gratuit cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medic specialist: diagnostic si tratament pentru afectiuni ale aparatului urinar (infectii urinare, cistita, etc).

Chirurgie generala – gratuit, prin CAS, cu bilet de trimitere: excizii alunite si nevi, biopsia tesutului cutanat, Incizia si drenajul abceselor, etc.

Pachetele de servicii contractate cu Casa de Asigurari de Sanatate se pot vizualiza aici, iar tarifele practicate pentru serviciile nedecontate sunt disponibile aici.

Criteriile de internare sunt diponibile aici, conditiile de internare aici, iar conditiile de externare pot fi consultate aici.

Programarile se fac telefonic, in intervalul luni-vineri 8 – 20, sambata 8 – 13, la numarul 0244 535 888, iar pentru sesizari este disponibila adresa de email office@laurusmedical.ro.

Pentru evaluarea serviciilor medicale oferite in regim de decontare prin Casa de Asigurari de Sanatate este disponibil chestionarul de satisfactie.

Specialitati medicale

Cura hemoroizilor si fisurilor anale

Ligatura cu benzi elastice si Fototermocoagulare in Infrarosu, standardul de aur in tratamentul bolii hemoroidale.
Tratamentrul este efectuat in ambulatoriu, nu necesita concediu medical sau intreruperea activitatilor cotidiene.

UGFS (Scleroterapie Ghidata Ultrasonic)

Tratamentul este eficient si in cazul venelor mari si al ulcerului varicos, este efectuat in ambulatoriu, nu necesita anestezie, iar pacientul isi poate desfasura activitatile zilnice.

Clinica specializata in tratamentul afectiunilor gastroenterologice, servicii complete, investigatii de mare acuratete. Servicii medicale decontate prin CAS.
GRATUIT, cu bilet de trimitere de la Medical de Familie, in regim de spitalizare de zi.
– Endoscopie digestiva superioara cu sedare biopsie si testare Helicobacter pylori
– Colonoscopie totala cu sedare si biopsie

Tratamente moderne, la standarde Europene, pentru orice suferinta dermatologica

– Depistarea cancerului de piele cu Dematoscopul Digital
– Examen cu Lampa WOOD pentru Pitiriazis versicolor, Vitiligo localizat, Eritrasma, Favus.
– Eliminarea alunitelor, negilor cu Radiofrecventa
– Depistarea alergiilor prin PATCHTESTARE
– Crioterapie, terapie impotriva caderii parului
– Diagnostic si tratament pentru intreaga patologie Dermato- Venerologica

Proceduri moderne, ecografii complexe, recuperare rapida

– Consultatii, investigatii si tratamente
– Ecografie aparat urinar, penis, testicul, scrot
– Examen clinic prostata
– Recoltare secretie uretrala
– Cistoscopie cu anestezie locala
– Consultatii dinamica sexuala masculina

Oferim consultatii si servicii de specialitate atat pentru afectiunile cu adresabilitate directa, cat si pentru afectiunile care necesita servicii chirurgicale in cadrul unei abordari medicale interdisciplinare.
· Consultatie chirurgie generala;
· Interventii mica chirurgie (suturi, excizii);
· Pansamente;
· Prelevare biopsii.

Servicii Medicina Interna oferite: Consultatie initiala, Consultatie de control, Interpretare EKG, Montare si interpretare Holter TA, Montare si interpretare Holter EKG.
Medicina interna este specialitatea medicala care se ocupa cu prevenirea, diagnosticul si tratamentul afectiunilor organelor interne la adulti.

Terapia prin rezonanta magnetica, unica in Romania, prin Laurus Medical

Premiata cu titlul de „Inovatia anului in Germania” (Premiul Top-Innovator 2014);
Tratament modern recomandat pentru: artroza și osteoporoza, dureri de spate cronice, suferinte ale ligamentelor si ale tendoanelor, afectiuni ale meniscului, suferinte post-traumatice (după accidentari sau leziuni sportive), cu efecte pe termen lung.
Atenueaza durerea și ajuta la regenerarea naturala a cartilajului, imbunatatind semnificativ mobilitatea articulatiilor si sanatatea oaselor.

Infiltratii intra-articulare cu substanta vascoelastica (acid hialuronic) – tratament recomandat in completare la MBST in artroza de gradul 1 sau 2
Infiltratii intra-articulare cu Plasma autologa imbogatita cu plachete (A-PRP) care se injecteaza intraarticular si tendinos pentru regenerare: reducerea perioadei de recuperare si/sau prevenirea patologiei sportive specifice. Folosind sangele propriu al pacientului, procedura de obtinere a PRP-ului se face in prezenta pacientului – dureaza doar cca 5 minute.
– activeaza celulele stem
– stimuleaza fibroblastii
– accelereaza procesul de regenerare tisulara
– sustine procesul de angiogeneza

Servicii oferite: Consultatii si investigatii, Ecografii complexe, recoltare secretii vaginale, Examen Papanicolau, Montare/Extragere Sterilet, Contraceptie si Planificare familiala.
Vizita la medicul ginecolog ar trebui sa fie o actiune de rutina, efectuata cel putin o data pe an, cu scopul de a preveni o serie de afectiuni, unele dintre ele deosebit de grave. De asemenea, in cazul observarii oricaror modificari ale aparatului genital se impune un consult de specialitate de urgenta.

– Consultatie
– Ecografia Doppler vasculara
– Ecografia cardiaca (ecocardiografia)
– Electrocardiograma (sau EKG)

– Consultatie endocrinologie;
– Consultatie sexologie-andrologie;
– Ecografie endocrina (san / tiroida / suprarenale / pelvis);
– Interpretare DEXA.

Servicii Neurologie oferite: Consult de specialitate.
Neurologia este o ramura a medicinii care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul bolilor organice care afecteaza sistemul nervos central sau periferic.

Consultatii de specialitate acordate de medic psihiatru, stabilirea diagnosticului si a planului de tratament, controale.

Consiliere în toxicomanii
Consiliere psihiatrică
Consult medic specialist psihiatrie
Depistarea precoce a tulburărilor de memorie
Diagnostic și expertize psihiatrice medico-legale
Diagnostic și tratament tulburări alimentare de origine psihogenă (anorexia mintală, bulimia mintală)
Diagnostic și tratament tulburări psihiatrice acute, subacute și cronice (tulburări schizofrenice, delirante, psihotice, tulburări de dispoziție, tulburări disociative, tulburări de personalitate)
Eliberare avize cu investigarea statusului mental (pentru angajări, notariat, cămine bătrâni, căsătorie, etc)
Eliberare de certificate și adeverințe medicale psihiatrice privind diferite activități profesionale
Evaluare psihiatrică
Examene de bilanț și examinarea stării prezente la persoanele cu afecțiuni incapacitante

Peelingul chimic este o metoda utila in tratarea afectiunilor cutanate ca: melasma, acneea, cicatricile faciale postacnee, rejuvenarea pielii fotoimbatranite si retexturizarea pielii in general. In tratamentul acneei comedoniene actioneaza ca o tehnica adjuvanta excelenta, actionad si pe cicatricile postacnee.


Tratament peeling

Tratament Peeling

Acest serviciu este disponibil numai in LaurusMedical Cluj-Napoca – (0264) 434 888, Deva (0254) 202 888 si Ploiesti (0244) 535 888!

Hemoroizi si fisuri anale

proctologie

Metode moderne de tratament pentru hemoroizi, fisurianale si alte afectiuni ano-rectale fara operatie, fara internare, cu rata mare de succes.

Afla mai multe!

Tratament varice fara operatie

flebologie

Varicele inestetice nu mai sunt o problema cu tehnica UGFS de tratare fara operatie si fara internare care se poate aplica si in cazul venelor mari.

Afla mai multe!

Specialitati noi!

banner neuro psiho

Acum puteti beneficia si de consultatii pentru specialitatile Psihiatrie si Neurologie. 

Echipa medicala din Ploiesti

Dr. Carmen Ionica
Dr. Carmen Ionica
Chirurgie Generala

Medic primar chirurgie generala, competenta endoscopie digestiva.
Dr. Simona Nitu
Dr. Simona Nitu
Chirurgie Generala

Medic specialist chirurgie generala
Dr. Gabriel Bazavan
Dr. Gabriel Bazavan
Chirurgie Generala

Medic primar chirurgie generala
Dr. Ana-Laura Manda
Dr. Ana-Laura Manda
Chirurgie Generala

Medic specialist chirurgie generala
Dr. Raluca-Dana Popa
Dr. Raluca-Dana Popa
Chirurgie Cardio-Vasculara

Medic primar chirurgie cardio-vasculara
Dr. Silva Cesar Pedrazas
Dr. Silva Cesar Pedrazas
Gastroenterologie

Medic specialist gastroenterologie
Dr. Andrei Catalin Moldovan
Dr. Andrei Catalin Moldovan
Gastroenterologie

Medic specialist gastroenterologie
Dr. Raluca Alexe
Dr. Raluca Alexe
Medicina interna

Medic primar medicina interna, Competenta in Ecografie Abdominala
Dr. Ruxandra Motoiu
Dr. Ruxandra Motoiu
Medicina interna

Medic specialist medicina interna, competenta ecografie generala
Dr. Daniela Tanasoiu
Dr. Daniela Tanasoiu
Medicina interna

Medic specialist medicina interna, Competenta in Ecografie Abdominala
Dr. Stanciu Polixenia
Dr. Stanciu Polixenia
Cardiologie

Medic specialist cardiologie, Competenta Ecografie Doppler
Dr. Andrei Manu
Dr. Andrei Manu
Urologie

Medic primar urologie
Dr. Andrei Sima
Dr. Andrei Sima
Urologie

Medic specialist urologie
Dr. Manuela Chirita
Dr. Manuela Chirita
Urologie

Medic specialist urologie
Dr. Romeo Floricica
Dr. Romeo Floricica
Ecografie

Medic specialist medicina de familie, competenta ecografie abdominala.
Dr. Mihaela Antohe
Dr. Mihaela Antohe
Dermatologie

Medic specialist dermatologie-venerologie
Dr. Catalina Jacota
Dr. Catalina Jacota
Dermatologie

Medic specialist dermatologie-venerologie, specializare in estetica medicala
Dr. Mihaela Vasilescu
Dr. Mihaela Vasilescu
Recuperare Medicala

Medic specialist recuperare medicala
Dr. Mariana Ceapa
Dr. Mariana Ceapa
ORL

Medic primar ORL
Dr. Mariana Manac
Dr. Mariana Manac
Obstetrica-Ginecologie

Medic primar obstetrica-ginecologie, Competenta in Colposcopie si Ecografie Mamara
Dr. Aurelia Stoica
Dr. Aurelia Stoica
Cardiologie

Medic primar cardiologie
Dr. Emil Pandia
Dr. Emil Pandia
Cardiologie

Medic specialist cardiologie
Dr. Cristian Deciu
Dr. Cristian Deciu
Endocrinologie

Medic specialist endocrinologie
Dr. Rodica Popoiu
Dr. Rodica Popoiu
Neurologie

Medic primar neurologie
Dr. Bogdan Vasilescu
Dr. Bogdan Vasilescu
Imagistica

Medic specialist imagistica
Dr. Alexandru Panfiloiu
Dr. Alexandru Panfiloiu
ORL

Medic specialist ORL
Dr. Mircea Dragan
Dr. Mircea Dragan
Psihiatrie

Medic specialist psihiatrie
Date de contact

Str. Mihai Bravu nr. 5

Tel./Fax: 0244 535 888

contact.ph@laurusmedical.ro

Programul nostru de functionare:
LuniVineri 8:00 – 20:00, Sambata 8:00 – 14:00. Programul in cazul sarbatorilor legale (Paste, Craciun, Revelion) va fi afisat in perioadele respective.

Mijloace de transport in comun care circula in zona: autobuzele: 7 si 104, tramvai 101.

Zona locuri de parcare: in timpul zilei pot fi gasite locuri in parcarea publica din zona Hotelului Prahova.

Puncte de reper: Biserica Maica Precista, Parchet Prahova, Hotel Prahova, Teatrul Toma Caragiu.

Programeaza-te rapid!

Numele (obligatoriu)

Telefonul (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Specialitatea (obligatoriu)

Mesaj

In calitate de utilizator al site-ului imi dau acordul in mod expres ca datele mele cu caracter personal (nume, prenume, email, numar telefon) sa fie procesate in vederea comunicarii, in indeplinirea intereselor legitime ale SC Laurus Medical SRL


Localizare pe harta


Pagina facebook