Draga Pacient,

În prezent, lumea se confruntă cu o panică fără precedent în ceea ce privește sănătatea din cauza COVID-19 (Coronavirus).

Dorim să te asigurăm că siguranța și sănătatea ta rămân prioritatea noastră principală.

În calitate de pacient LaurusMedical, ai venit la noi cu încredere și am dori să-ti împărtășim pașii pe care îi întreprindem pentru a te asigura că procedurile noastre continuă să întrunească și să depășească cele mai ridicate de standarde de siguranță și igienă.

Încă de când au apărut veștile îngrijorătoare din China, am luat toate măsurile de protecție necesare pentru a preveni cât mai mult posibil răspândirea virusului COVID-19 dar și pentru a păstra același standard de calitate, siguranță și igienă cu care v-am obișnuit.

Siguranță & igienă

Echipa noastră și-a asumat că este un act de responsabilitate față de familie, colegi și societate și dezinfectează regulat și cu atenție spațiile de consultatii si tratament, ca parte a procesului normal de curăţenie.

Înainte de fiecare procedură, echipamentele și spatiile noastre sunt curățate, sterilizate și dezinfectate, la cele mai ridicate standarde și includ atât spațiul personal – patul, măsuțele – dar și zonele comune, cum ar fi zona de recepție, holul și toaletele, mânerele de la uși brațele scaunelor, canapelei etc.

Dispunem, folosim şi schimbăm la fiecare procedură masca de protecție şi mănușile de unică folosință. Ne-am aprovizionat cu stocuri de cearceafuri, papuci, hârtie prosop de unică folosință și substanțe de igienizare.

Am instalat, de asemenea, o lampă bactericidă special concepută pentru spațiile medicale, pentru dezinfecția și sterilizarea aerului și a suprafețelor din încăperi.

Imediat ce intră în spațiul nostru, toți pacientii sunt invitați să folosească dispenserul cu dezinfectant pentru mâini, cu efect virucid.

Igiena reprezintă pentru noi un aspect central și se extinde asupra tuturor serviciilor echipei noastre, care este instruită pentru a respecta cu strictețe indicațiile de igienă și siguranță.

Întrucât lucrăm pe baza de programare, activitatea noastră nu implică aglomerație iar procedurile sunt efectuate în cabinete de consultatii si tratament individuale, sterilizate în prealabil.

Înțelegem pe deplin ezitarea pe care mulți dintre pacienti o au în momentul în care decid dacă să onoreze sau nu programarea la noi. Dar poti fii sigur/ă că am luat toate măsurile de precauție necesare pentru a proteja sănătatea ta și a celor dragi tie.

Va fi o perioadă grea, suntem conștienți de asta. Dacă ai nevoie de sfaturi sau ai întrebări, nu ezita să ne suni sau să ne scrii!

De când suntem pe piață, ne-am confruntat cu multe provocări și am revenit de fiecare dată mai puternici.

Asta deoarece pacientii noștri sunt în centrul atentiei si grijii noastre. Am avut, avem și vom avea grijă de tine, ca de un membru al familiei noastre. Prin acest angajament, avem încredere că vom depăși și aceste momente.

Este un moment în care trebuie să rămânem uniți și să ne dedicam timp nouă înșine, cu convingerea că ne vom întoarce curând la normalitate.

Iti mulțumim că ai ales LaurusMedical!

Multă sănătate!

LaurusMedical a incheiat parteneriate strategice ce au rolul de a facilita accesul pacientilor la servicii medicale de calitate prin decontarea integrala a unor investigatii cu Casa de Asigurari de Sanatate, plata serviciilor nedecontate de CNAS in rate convenabile, fara dobanda cu ajutorul CardAvantaj de la Credit Europe Bank.

Decontarea integrala cu CNAS

cnas

Prin contractul incheiat cu Casele de asigurari de sanatate din diferite judete, LaurusMedical va poate oferi investigatii precum colonoscopia si endoscopia digestiva superioara complet gratuite, fara coplata in Bucuresti, Bacau, Cluj-Napoca, Deva, Focsani, Galati, Pitesti, Ploiesti si Suceava. Cu biletul de trimitere de la medicul de familie impreuna cu dovada calitatii de asigurat mai puteti beneficia de consultatii de specialitate pentru urmatoarele specialitati:

  • urologie, medicina interna, gastroenterologie si dermatologie in Bucuresti
  • gastroenterologie in Bacau
  • gastroenterologie si dermatologie in Cluj-Napoca
  • gastroenterologie in Deva
  • gastroenterologie in Focsani
  • chirurgie generala si medicina interna in Galati
  • gastroenterologie in Pitesti
  • chirurgie generala si gastroenterologie in Ploiesti
  • gastroenterologie si dermatologie in Suceava

Plata in rate, pana la 10

card avantaj

Daca sunteti posesorul unui Card Avantaj, fie Visa, fie Mastercard beneficiat de plata serviciilor medicale in rate, fara dobanda. Informatii suplimentare despre procedura de obtinere, facilitatile oferite de acest tip de card se gasesc pe www.cardavantaj.ro si in unitatile Credit Europe Bank Romania.


Colonoscopia iti poate salva viata!
Ghid informativ despre colonoscopie

informare colonoscopie

Aflati raspunsurile intrebarilor despre colonoscopie, ce presupune aceasta, cum ar trebui sa va pregatiti si, mai ales, de ce trebuie sa efectuati aceasta investigatie, ce poate ea dezvalui despre starea de sanatate a dvs., totul intr-un ghid informativ realizat de echipa LaurusMedical, pe baza unei experiente de peste 10 ani.