Reteaua nationala de clinici LaurusMedical, lider in domeniile proctologiei, dermatologiei si terapiei MBST, si-a extins activitatea cu noi specialitati medicale.

Odata cu lansarea noilor clinici, LaurusMedical isi diversifica specializarile medicale cu 16 noi domenii.

Fata de specialitatile care au consacrat LaurusMedical ca unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata serviciilor medicale private din Romania, noua clinica din Bucuresti, de exemplu, acopera domenii noi, precum: cardiologie, ginecologie, kinetoterapie, gastro-enterologie, boli de nutritie,  urologie, pediatrie,  neurologie, explorari functionale, masaj medical si estetica.

Dezvoltarea Laurus Medical prin completarea serviciilor medicale cu toate specialitatile in ambulatoriu, precum si introducerea spitalizarii de zi in centre, a fost initiata inca de la finalul anului 2012:

Joseph PrielNoile clinici LaurusMedical reprezinta o expresie a dezvoltarii sanatoase a business-ului nostru. Am investit continuu in ultimii ani in introducerea celor mai noi si moderne tehnologii medicale in domeniile proctologiei, flebologiei si dermatologiei, disponibile pe piata din Romania.

Am oferit, astfel, clientilor si pacientilor nostri alternative de tratament si servicii medicale la standarde occidentale, pastrand raportul calitate pret echilibrat. Astfel, diversificarea specializarilor medicale si serviciilor oferite a venit ca un pas natural in evolutia LaurusMedical, evolutie la care noi privim cu mult optimism si in viitor”, a declarat Joseph Priel (Chairman of the Board).

In noile clinici pacientii beneficiaza de tehnologiile medicale de ultim moment, precum: crioterapie, cauterizare cu radiofrecventa, tratamentul cu laser al varicelor, fototermocoagulare in spectru infrarosu, tratamentul artrozelor si osteoporozei prin rezonanta magnetica de rotatie. De asemenea, se ofera cea mai noua metoda de tratament a afectiunilor oaselor si articulatiilor – osteoporoza si osteoartrita – MBST, o tehnologie unica la noi in tara. Avand la baza terapia prin Rezonanta Magnetica, MBST actioneaza asupra cauzelor care stau la baza acestor boli, stimuland metabolismul celular si procesele regenerative.

Anca-PetcaPe langa calitatea excelenta a serviciilor medicale cautam constant sa aducem valoare adaugata prin facilitatile si beneficiile moderne pe care le oferim pacientilor nostri.

Noile noastre clinici nu fac exceptie, astfel ca am pregatit pachete de servicii extrem de avantajoase, precum: videocolonoscopia si ecografia abdominala oferite gratuit in cadrul pachetelor de tratament proctologice. Iar acestea sunt doar cateva dintre facilitatile oferite alaturi de servicii medicale decontate integral sau partial prin intermediu Caselor de Asigurari de Sanatate teritoriale.’’, declara dr. Anca Petca, Director General LaurusMedical.

Despre LaurusMedical

LaurusMedical, lantul de clinici medicale ce detine pana in prezent 10 filiale la nivel national, este jucatorul de pe piata romaneasca medicala recunoscut drept lider in domeniul proctologiei, flebologiei si dermatologiei.

LaurusMedical se diferentiaza de restul clinicilor medicale private prin abordarea moderna a tehnicilor medicale cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie, aplicand metode de tratament ce nu presupun interventie chirurgicala, internare, concediu medical sau repaus la pat.

Din dorinta de a imbunatati starea de sanatate a pacientilor si de a elimina suferinta fizica si disconfortul psihic, LaurusMedical a introdus in premiera in Romania doua tehnologii de top la nivel international, cum sunt EVLT 360° (laserul endovenos 360°) pentru tratamentul bolii varicoase si tehnologia MBST (Terapia cu Rezonanta Magnetica) pentru tratamentul bolilor articulare si osteoporozei.

Conducerea Laurus Medical

  • Director General: dr. Anca Maria Petca
  • Director Executiv: Dragos Nitu
  • Director Financiar: Daiana Costin

Program audiente Director General: Luni 11:00 – 13:00

Program audiente Director Executiv: Miercuri 11:00 – 13:00

Program audiente Director Financiar: Vineri 11:00 – 13:00

Date de contact: Telefon: 021 407 77 88, Fax: 021 407 77 87, email: office@laurusmedical.ro

Acces mass-media

Persoana desemnata in relatia cu presa, pentru interviuri, articole, reportaje ori alte forme de informare:
Purtator de cuvant: Director General dr. Anca Maria Petca,
Procedura de comunicare cu mass-media poate fi descarcata aici
Date de contact: Telefon: 021 407 77 88, Fax: 021 407 77 87, email: office@laurusmedical.ro