Cel mai modern tratament al varicelor, laser endovenos cu fascicul radial de 360 grade, unic in Romania prin LaurusMedical Bucuresti, LaurusMedical Cluj-Napoca, LaurusMedical Deva, LaurusMedical Ploiesti si LaurusMedical Buzau. Tratament minim invaziv, fara durere, fara cicatrici. Recuperare imediata, rezultate spectaculoase si de durata.


tratament varice laser
LaurusMedical - Tratament Varice Laser Endo-Venos

Recuperarea pacientului este imediata, iar rezultatele sunt spectaculoase si de durata.

NOUTATE ABSOLUTA – Pentru varicele de mari dimensiuni,  LaurusMedical, in premiera absoluta in Romania, introduce laserul endovenos cu cea mai mare lungime de unda, cu dispersie de 360 grade, ce poate trata orice vena bolnava INDIFERENT DE DIAMETRU.

Se foloseste tehnica EVLO (endovenous laser occlusion), procedeu modern la nivel mondial cu o eficienta de ocluzie a venei de peste 98%.

La fel ca si Societatea Americana de Chirurgie Vasculara sau Societatea Europeana de Flebologie, recomandam in ghidurile noastre terapeutice procedurile endovenoase de ablatie termala ale venei safene IN LOC DE STRIPPING-UL CHIRURGICAL, tratamentul cu laser fiind superior din toate punctele de vedere operatiei clasice: lipsa cicatricilor, a durerii, recuperare imediata, rezultate spectaculoase si de durata.

Superioritatea laserului folosit in LaurusMedical

Lungimea de unda mare, fata de alte lasere existente pe piata la noi in tara, permite penetratia ideala a fascicolului in grosimea peretelui venos, cu aplicarea unei cantitati minime de energie, ceea ce face ca leziunile posibile in urma utilizarii unor lasere mai putin performante practic sa nu mai apara. Acest lucru este realizat si prin dispersia radiala a fascicolului laser, o alta premiera absoluta, spre deosebire de modelele laser mai vechi.

LaurusMedical - Dispersie raza laser nou

Dispersia in 360 de grade este o premiera absoluta, spre deosebire de modelele mai vechi.

Procedura se realizeaza ambulatoriu, in conditii de programare, dupa un prealabil consult de specialitate. Nu necesita o pregatire speciala, iar pacientul paraseste clinica dupa efectuarea interventiei reintegrandu-se in activitatile lui obisnuite, urmand sa revina la controale periodice.

Pentru varicele de dimensiuni obisnuite in clinicile LaurusMedical se foloseste o alta tehnica de varf la ora actuala, scleroterapia ghidata ultrasonografic (UGFS) – ultrasound guided foam sclerotherapy – metoda de asemenea foarte moderna in tratarea bolii varicoase, care si-a dovedit si confirmat eficienta atat in experienta noastra din ultimii ani, precum si in ghiduri si studii recente internationale.

Tratamentul cu laser endovenos al varicelor este disponibil in:

varice laser bucuresti
laser varice cluj napoca
varice laser deva
varice laser buzau
varice laser ploiesti