tratament hemoroizi laser

NOU! Tratament LASER ultramodern pentru HEMOROIZI
Fara internare, fara durere, viteza mare de recuperare. Se pot trata hemoroizi pana la GRADUL 4!

Tratamentul Laser este cel mai puțin agresiv și cel mai puțin invaziv în comparație cu alte tehnici „tradiționale”, cum ar fi operatia clasica chirurgicala. Acesta poate fi efectuat chiar și pentru hemoroizi de gradul 4, iar rezultatele sunt extrem de pozitive!

 • tratament rapid, in doar 45 minute
 • fara internare
 • fara durere
 • recuperare rapida

Spitalul Laurus Medical a fost acreditat, in urma evaluarii Autoritatii Nationale de Management al Calitatii in Sanatate (A.N.M.C.S.) in categoria a II-a cu recomandari.

 • Primul centru medical specializat in tratamentul hemoroizilor si fisurilor anale din Cluj-Napoca
 • Servicii medicale in specialitatea Gastroenterologie decontate de CAS CJ (GRATUIT Endoscopie digestiva superioara si Colonoscopie);
 • Detine in exclusivitate terapia prin rezonanta magnetica MBST pentru tratamentul artrozei si osteoporozei, inovatia anului in Germania (Premiul Top-Innovator 2014, 2016, 2018 si 2020);
 • Datorita tehnologiei de ultima generatie, pacientii nostri sunt tratati la standarde europene de o echipa medicala dedicata;
 • Cu un singur apel la numarul de telefon 0264 434 888, te programezi pentru servicii medicale de care ai nevoie si astfel castigi timpul pierdut în salile de asteptare.

Servicii decontate prin CAS

LaurusMedical Cluj-Napoca contract cu CAS Cluj pentru furnizarea de servicii medicale in regim de spitalizare de zi pentru urmatoarele specialitati: gastroenterologie si ambulatoriu pentru dermatologie-venerologie.

Nu se percepe coplata pentru niciun serviciu medical in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate (CAS).

Structura aprobata este 5 paturi de spitalizare de zi specialitatile dermatovenerologie, gastroenterologie, medicina interna, chirurgie generala, ortopedie, urologie + 1 pat ATI.

Pachetele de servicii contractate cu Casa de Asigurari de Sanatate se pot vizualiza aici, iar tarifele practicate pentru serviciile nedecontate sunt disponibile aici.

Criteriile de internare sunt diponibile aici, conditiile de internare aici, iar conditiile de externare pot fi consultate aici.

Programarile se fac telefonic, in intervalul luni-vineri 8 – 20, sambata 8 – 13, la numarul 0264 434 888, iar pentru sesizari este disponibila adresa de email office@laurusmedical.ro.

Pentru evaluarea serviciilor medicale oferite in regim de decontare prin Casa de Asigurari de Sanatate este disponibil chestionarul de satisfactie.

Specialitati medicale

Cura hemoroizilor si fisurilor anale

Ligatura cu benzi elastice si Fototermocoagulare in Infrarosu, standardul de aur in tratamentul bolii hemoroidale.
Tratamentrul este efectuat in ambulatoriu, nu necesita concediu medical sau intreruperea activitatilor cotidiene.

UGFS (Scleroterapie Ghidata Ultrasonic)

Tratamentul este eficient si in cazul venelor mari si al ulcerului varicos, este efectuat in ambulatoriu, nu necesita anestezie, iar pacientul isi poate desfasura activitatile zilnice.

Clinica este specializata in tratamentul afectiunilor gastroenterologice, cu servicii complete si investigatii de mare acuratete.
GRATUIT, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, in regim de spitalizare de zi, va oferim servicii medicale decontate prin CAS:
– endoscopie digestiva superioara
– biopsie si testare Helicobacter pylori
– colonoscopie totala si biopsie.
In clinica Laurus Medical Cluj-Napoca se efectueaza, de asemenea, polipectomii, prin indepartarea endoscopica a polipilor de la nivelul colonului. Aceasta interventie previne aparitia cancerului de colon dar rezolva si simptome precum sangerarea in scaun, durerile abdominale si tulburarile de tranzit intestinal.

Medicina interna este ramura si specialitatea medicala care se ocupa cu prevenirea, diagnosticul si tratamentul nechirurgical al afectiunilor, in special cele ale organelor interne. Prin medicina interna se furnizeaza pacientilor si servicii de preventie a bolii si de promovare a sanatatii, contribuind la medicina preventiva.
Clinica noastra asigura pacientilor un pachet complet de servicii de inalta calitate, precum:
– Consultatii, investigatii si tratamente
– Ecografii, ecografii Doppler

Asiguram servicii medicale complete in domeniul dermatovenerologiei si in dermatocosmetica prin intermediul mediciilor nostri specializati pe cele mai complexe probleme legate de piele, de bolile si de estetica acesteia.
Venim in intampinarea pacientilor nostri cu cele mai moderne aparaturi de diagnosticare si tratament precum dermatoscopul, electrocauterul, radiofrecventa.
Consultatiile si tratamentele efectuate in clinica noastra acopera toata patologia dermatologica, dermatologie pediatrica , chirurgia dermatologica si cea estetica.
Cele mai renumite proceduri de dermatocosmetica realizate in Clinica Laurus Medical Cluj sunt: Mezoterapia, Peeling-ul chimic.

Oferim consultatii si servicii de specialitate atat pentru afectiunile cu adresabilitate directa, cat si pentru afectiunile care necesita servicii chirurgicale in cadrul unei abordari medicale interdisciplinare.
· Consultatie chirurgie generala;
· Interventii mica chirurgie (suturi, excizii);
· Pansamente;
· Prelevare biopsii.

Specialitatea medico-chirurgicală care se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor tractului urinar si a sistemului reproductiv masculin.
Serviciile oferite in cadrul clinicii:
Consultatii de specialitate
Consultatii andrologie, sexologie si fertilitate masculina
Ecografie aparat urinar
Examen clinic prostata
Recoltare secretii uretrale
Circumcizie (fimoza)
Cistostomie suprapubiana
Frenotomie cu anestezie locala
Instilatii intravezicale
Montare/schimbare sonde
Montare/schimbare pungi ureterostomie
Schimbare catetere

In cadrul clinicii noastre oferim cel mai modern tratament al afectiunilor articulare prin metoda infiltratiilor articulare cu plasma imbogatita cu trombocite!
Alte servicii furnizate sunt:
-Consultatii, inclusiv ortopedie pediatrica
-Tratamente artroza si osteoporoza

Terapia prin rezonanta magnetica, unica in Romania, prin Laurus Medical

Premiata cu titlul de „Inovatia anului in Germania” (Premiul Top-Innovator 2014, 2016, 2018 si 2020);
Tratament modern recomandat pentru: artroza și osteoporoza, dureri de spate cronice, suferinte ale ligamentelor si ale tendoanelor, afectiuni ale meniscului, suferinte post-traumatice (după accidentari sau leziuni sportive), cu efecte pe termen lung.
Atenueaza durerea și ajuta la regenerarea naturala a cartilajului, imbunatatind semnificativ mobilitatea articulatiilor si sanatatea oaselor.

Vizita la medicul ginecolog face parte din examenele medicale absolut necesare ce trebuie efectuate cel putin o data pe an pentru a putea preintampina eventualele afectiuni maligne sau benigne ale aparatului reproductiv feminin.
Oferim consultatii de specialitate in obstetrica –ginecologie, ecografii complexe, recoltare secretii vaginale si examen Papanicolau, monitorizare sarcina, dublu/triplu test, extragere /montare sterilet, consiliere si planificare familiala.

Peelingul chimic este o metoda utila in tratarea afectiunilor cutanate ca: melasma, acneea, cicatricile faciale postacnee, rejuvenarea pielii fotoimbatranite si retexturizarea pielii in general. In tratamentul acneei comedoniene actioneaza ca o tehnica adjuvanta excelenta, actionad si pe cicatricile postacnee.

Imbunatatirea aspectului fizic a castigat in ultimii ani tot mai mult teren in special in randul populatiei de genul feminin. In acest sens chirurgia plastica, estetica si reconstructiva a devenit un serviciu medical necesar in satisfacerea cerintelor pacientilor, in redarea increderii in propria persoana si implicit in imbunatatirea calitatii vietii de zi cu zi.
Printre serviciile oferite de noi in acest sens se regasesc:
-Blefaroplastie superioara
-Otoplastie
-Corectie lob auricular despicat
-Decompresiune canal carpian/cubital/guyon
-Boala Dupuytren
-Tenosinovita flexor superficial trigger finger
-Tenosinovita compartiment extensor I de Quervain
-Leziuni tendoane /parti moi
-Reconstructie defecte de parti moi
-Xantelasma ploape
-Proceduri reconstructive la nivelul areolei mamare/ mamelonului
-Injectare grasime proprie
-Proceduri estetice injectabile.

Chirurgia bariatrica sau chirurgia obezitatii se efectueaza doar in cazul persoanelor supraponderale care au o greutate mai mare de doua ori decat cea ideala. Numita si obezitate morbida, aceasta poate determina probleme grave de sanatate, unele chiar mortale, printre care hipertensiune arteriala, diabet zaharat de tip II sau cresterea riscului de atac de cord.
Teoria care sta la baza chirurgiei obezitatii este aceea ca daca volumul stomacului este redus iar o parte a intestinului subtire este modificata sau scurtata, tranzitul intestinal va fi mai lent. In urma chirurgiei bariatrice, volumul de alimente pe care stomacul il poate detine este redus de la aproximativ patru cesti la o jumatate de ceasca.
In cadrul clinicii noastre va oferim consultatii in vederea tratamentului chirurgical al obezitatii si investigatii de endoscopie superioara si inferioara.

Tratament peeling

Tratament Peeling

Acest serviciu este disponibil numai in LaurusMedical Cluj-Napoca – 0264 434 888, Deva 0254 202 888 si Ploiesti 0244 535 888!

Dermato-cosmetica

dermatologie

Tratamente eficiente pentru acnee si cicatricile postacnee, hiperpigmentari cutanate, micoze cutanate si unghiale, psoriazis, corectie de riduri si altele.

Medicina interna

medicina interna

In cadrul clinicii se pot efectua urmatoarele investigatii: ecografie doppler venoasa, ecografia doppler arteriala si ecografii doppler carotidiene si vertebrale.

NOU! SISTEMUL DE ENDOSCOPIE ULTRAPERFORMANT – FUJIFILM ELUXEO

fujifilm eluxeo
 • cea mai buna imagine endoscopica la ora actuala (acuratete si contrast) furnizata prin iluminarea simultana prin 3-LED MULTI-LIGHT
 • imagine detaliata a suprafetei mucoasei si a tiparelor vasculare
 • imagine la standard Full HD
imagine fujifilm eluxeo

Echipa medicala din Cluj-Napoca

Dr. Razvan Scurtu
Dr. Răzvan Scurtu
Chirurgie Generala

Medic Primar Chirurgie Generala
Dr. Daniel Ispas
Dr. Daniel Ispas
Chirurgie Generala

Medic Specialist Chirurgie generala
Dr. Adina Hrdlicska
Dr. Adina Hrdlicska
Chirurgie generala

Medic Specialist Chirurgie generala
Dr. Ivan Zelenivskyy
Dr. Ivan Zelenivskyy
Chirurgie Generala

Medic Specialist Chirurgie generala
Dr. Sever Ionescu
Dr. Sever Ionescu
Chirurgie Generala

Medic Primar Chirurgie generala
Dr. Adrian Tudor
Dr. Adrian Tudor
Chirurgie Generala

Medic Primar Chirurgie generala
Dr. Tukacs Szabolcs
Dr. Tukacs Szabolcs
Chirurgie Generala

Medic Specialist Chirurgie generala
Dr. Raul Cosmin Sandor
Dr. Raul Cosmin Șandor
Flebologie

Medic Specialist Chirurgie vasculara, Atestat Ecografie vasculara
Dr. Bianca Voicu
Dr. Bianca Voicu
Flebologie

Medic Primar Chirurgie vasculara
Dr. Bunea Jivanescu Calin
Dr. Bunea Jivanescu Calin
Flebologie

Medic Specialist Chirurgie vasculara, Atestat Ecografie Doppler
Dr. Cornel Cornea
Dr. Cornel Cornea
Flebologie

Medic Primar Chirurgie vasculara
Dr. Cornelia Sigartau
Dr. Cornelia Sigartău
Gastroenterologie

Medic Specialist Gastroenterologie
Dr. Karsay Eszter
Dr. Eszter Karsay
Gastroenterologie

Medic Specialist Gastroenterologie
Dr. Cristina Stepa
Dr. Cristina Stepa
Gastroenterologie

Medic Specialist Gastroenterologie
Dr. Cornelia Popovici
Dr. Cornelia Popovici
Gastroenterologie, Ecografie

Medic Primar Gastroenterologie si Medicina interna.
Dr. Ioana Calian
Dr. Ioana Calian
Gastroenterologie

Medic Specialist Gastroenterologie, specializare in Germania
Dr. Cătălin-Ioan Mureșan
Dr. Cătălin-Ioan Mureșan
Urologie

Medic Specialist Urologie
Dr. Ioana Pop
Dr. Ioana Pop
Dermatologie

Medic Specialist Dermatologie-venerologie
Dr. Horatiu Badiu
Dr. Horațiu Bădiu
Ortopedie

Medic Primar Ortopedie si Traumatologie
Dr. Diana Bodean
Dr. Diana Bodean
Obstetrica-Ginecologie

Medic specialist Obstetrica-ginecologie
Dr. Calin Milea
Dr. Calin Milea
ATI

Medic Primar ATI
Date de contact

Str. Republicii Nr. 47, et. 1

Tel./Fax: 0264 434 888

contact.cj@laurusmedical.ro

Programul nostru de functionare:
LuniVineri 8.00 – 20.00, Sambata 8.00 – 13.00. Programul in cazul sarbatorilor legale (Paste, Craciun, Revelion) va fi afisat in perioadele respective.

Mijloace de transport in comun care circula in zona: troleibuze: 1, 6, 7, 9, 25 statia Memorandumului, autobuze: 9, 24, 30 statia Memorandumului, autobuze: 35, 43, 43P, 43B, 46B, 50 statia Observator

Zona locuri de parcare: in timpul zilei pot fi gasite locuri de parcare pe toata str Republicii; parkingul primariei (circa 300 m); incinta clinicii dispune de cateva locuri de parcare.

Puncte de reper: gradina botanica, institutul oncologic, spitalul universitar CFR, Sigma Center.

Programeaza-te rapid!

  Numele (obligatoriu)

  Telefonul (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Specialitatea (obligatoriu)

  Mesaj

  In calitate de utilizator al site-ului imi dau acordul in mod expres ca datele mele cu caracter personal (nume, prenume, email, numar telefon) sa fie procesate in vederea comunicarii, in indeplinirea intereselor legitime ale SC Laurus Medical SRL


  Localizare pe harta


  Pagina facebook

  *Disclaimer:
  Rezultatele difera de la persoana la persoana in functie de greutate, varsta, sex.