tratament laser focsani

NOU! Tratament LASER ultramodern pentru HEMOROIZI si VARICE
Fara internare, fara durere, viteza mare de recuperare. Se pot trata hemoroizi pana la GRADUL 4!

Tratamentul Laser Hemoroizi este cel mai puțin agresiv și cel mai puțin invaziv în comparație cu alte tehnici „tradiționale”, cum ar fi operatia clasica chirurgicala. Acesta poate fi efectuat chiar și pentru hemoroizi de gradul 4, iar rezultatele sunt extrem de pozitive!

In clinica Laurus Medical ai parte de tratament modern pentru varice, laser endovenos cu fascicul radial de 360 grade! Pentru varicele de mari dimensiuni, Laurus Medical Focsani introduce laserul endovenos cu cea mai mare lungime de unda, cu dispersie de 360 grade, ce poate trata orice vena bolnava INDIFERENT DE DIAMETRU. Tratament minim invaziv, fara durere, fara cicatrici. Recuperare imediata, rezultate spectaculoase si de durata.

 • tratament rapid, in doar 45 minute
 • fara internare
 • fara durere
 • recuperare rapida

Spitalul Laurus Medical a fost acreditat, in urma evaluarii Autoritatii Nationale de Management al Calitatii in Sanatate (A.N.M.C.S.) in categoria a II-a cu recomandari.

 • Primul centru medical specializat in tratamentul hemoroizilor si fisurilor anale din Focsani
 • Servicii medicale in specialitatea Gastroenterologie, decontate de CASVN (GRATUIT Endoscopie digestiva superioara si Colonoscopie)
 • Cu un singur apel la numarul de telefon 0237 231 888, te programezi pentru servicii medicale de care ai nevoie si astfel castigi timpul pierdut în salile de asteptare.

Servicii decontate prin CAS

LaurusMedical Focsani contract cu CAS Focsani pentru furnizarea de servicii medicale in regim de spitalizare de zi pentru urmatoarele specialitati: gastroenterologie.

Nu se percepe coplata pentru niciun serviciu medical in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate (CAS).

Structura aprobata este 5 paturi de spitalizare de zi si 1 pat SPA.

Gastroenterologie – gratuit cu bilet de trimitere Endoscopie Digestiva Superioara, Testare Heliobacter Pylori, Colonoscopie, Biopsie, Ecografie Abdominala

Pachetele de servicii contractate cu Casa de Asigurari de Sanatate se pot vizualiza aici, iar tarifele practicate pentru serviciile nedecontate sunt disponibile aici.

Criteriile de internare sunt diponibile aici, conditiile de internare aici, iar conditiile de externare pot fi consultate aici.

Programarile se fac telefonic, in intervalul luni-vineri 8 – 20, sambata 8 – 13, la numarul 0237 231 888, iar pentru sesizari este disponibila adresa de email office@laurusmedical.ro.

Pentru evaluarea serviciilor medicale oferite in regim de decontare prin Casa de Asigurari de Sanatate este disponibil chestionarul de satisfactie.

Specialitati medicale

Cura hemoroizilor si fisurilor anale

Ligatura cu benzi elastice si Fototermocoagulare in Infrarosu, standardul de aur in tratamentul bolii hemoroidale.
Tratamentrul este efectuat in ambulatoriu, nu necesita concediu medical sau intreruperea activitatilor cotidiene.

Tratamentul Laser este cel mai puțin agresiv și cel mai puțin invaziv în comparație cu alte tehnici „tradiționale”, cum ar fi operatia clasica chirurgicala. Acesta poate fi efectuat chiar și pentru hemoroizi de gradul 4, iar rezultatele sunt extrem de pozitive!

1.Laser Endovenos cu Fascicul radial de 360 de grade, cel mai modern tratament al varicelor. Actionand din interiorul venei, sub control ecografic, nu raman cicatrici si nu exista durere post-interventie, iar pacientul poate parasi clinica pe propriile picioare.
Laurus Medical detine singurul laser, la nivel national, cu aceste caracteristici moderne.

2.UGFS (Scleroterapie Ghidata Ultrasonic)
Tratamentul este eficient si in cazul venelor mari si al ulcerului varicos, este efectuat in ambulatoriu, nu necesita anestezie, iar pacientul isi poate desfasura activitatile zilnice.

3. – Ecografia Doppler Vasculară membre / carotide si vertebrale/ pelvis

Clinica specializata in tratamentul afectiunilor gastroenterologice, servicii complete, investigatii de mare acuratete. Servicii medicale decontate prin CAS.
GRATUIT, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, in regim de spitalizare de zi.
– Endoscopie digestiva superioara, biopsie si testare Helicobacter pylori
– Colonoscopie totala si biopsie
– Ecografie abdominala

Diagnostic si tratament pentru intreaga patologie Dermato-Venerologica
– Consult de specialitate
– Examen lampa WOOD
– Dermatoscopie
– Keratoze seboreice
– veruci comune

Proceduri moderne, ecografii complexe, recuperare rapida

– Consultatii, investigatii si tratamente
– Ecografie aparat urinar, penis, testicul, scrot
– Examen clinic prostata
– Recoltare secretie uretrala
– Consultatii dinamica sexuala masculina
– Consultatie sexologie-andrologie
– Cistoscopie

Servicii oferite: Consultatii si investigatii, Ecografii complexe, recoltare secretii vaginale, Examen Papanicolau, Montare/Extragere Sterilet, Contraceptie si Planificare familiala.

Vizita la medicul ginecolog ar trebui sa fie o actiune de rutina, efectuata cel putin o data pe an, cu scopul de a preveni o serie de afectiuni, unele dintre ele deosebit de grave. De asemenea, in cazul observarii oricaror modificari ale aparatului genital se impune un consult de specialitate de urgenta.

– Consultatie
– Ecografia cardiaca (ecocardiografia)
– Electrocardiograma (sau EKG)
– Holter EKG
– Holter TA
– ECOCARDIOGRAFIE SPECKLE TRACKING (cu masurare global longitudinal strain)
Ecograf tehnologie General Electric SUA – GE VIVID S60N

– Consultatie endocrinologie;
– Ecografie endocrina;

Neurologia este o ramura a medicinii care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul bolilor organice care afecteaza sistemul nervos central sau periferic.
– Consult de specialitate
– Scala ADL/IADL, Barthel
– Referat medical

Psihiatria este o ramură a medicinei care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratarea tulburărilor mintale și de comportament. Aceasta se extinde în multe alte specialități medicale, deoarece tulburările psihice și bolile mintale influențează aproape toate aspectele vieții unui pacient, funcțiile organismului, perceperea realității, relațiile interumane, munca și timpul liber.
– Consult de specialitate
– Psihoterapie
– Referat medical
– Certificat medical pentru adoptie/notariat/atestare CECAR

Chirurgia plastică, estetică și microchirurgia reconstructivă tratează pacienți cu defecte congenitale sau dobândite, traumatisme, arsuri sau patologia tumorală. Aceste intervenții pot include de la excizia diverselor formatiuni cutanate pana la interventia de decompresiune canal carpian.
– Consult de specialitate
– Toaleta arsurii

Servicii medicale pentru diagnosticarea si tratamentul patologiilor ORL:
– Consult de specialitate
– Examinare fibroscopica rinofaringiana/ rino-faringo-laringiana/otica pentru vizualizarea video a zonelor greu accesibile. Aceasta ajuta la un diagnostic corect al mai multor patologii, dintre care:

 • adenoidită cronică – “polipii copiilor”
 • rinită, rinosinuzita
 • epistaxisul – ”sângerările nazale”
 • tulburări ale mirosului
 • laringită
 • disfonia – ”răgușeală”
 • formațiuni tumorale nazale, rinofaringiene, faringiene sau laringiene
Medicina interna este specialitatea medicala care se ocupa cu prevenirea, diagnosticul si tratamentul afectiunilor organelor interne la adulti.
– Consultatde specialitate
– EKG si pulsoximetrie cu interpretare
– Ecografia abdominala totala

Specialitatea medicala care se ocupa cu studiul bolilor in care sunt implicate procese alergice. Alergia reprezinta o reactie anormala a sistemului imun fata de anumite substante straine din mediul inconjurator.
– Consult de specialitate
– Testare prick alergen
– Consiliere de specialitate in cazul alergiilor medicamentoase

Domeniul medicinei si chirurgiei care se ocupa cu leziunile traumatice sau de alta natura ale apartului locomotor.
– Consult de specialitate
– INFILTRAȚII INTRA-ARTICULARE cu derivate de CORTIZON / ACID HIALURONIC


Urologie – Cistoscopie

cistoscopie

Cistoscopia este o procedura care permite medicului urolog sa vizualizeze si sa examineze mucoasa vezicii urinare si a canalului care transporta urina in afara corpului (uretra).

Aparatul (CISTOSCOPUL) cu care se realizeaza investiagatia video are forma tubulara si este prevazut in capat cu o camera video. Acesta este introdus in uretra si se avanseaza treptat catre vezica urinara, imaginea endoscopica fiind urmarita de catre medic pe monitorul turnului de endoscopie. Pentru a minimiza disconfortul, se foloseste un gel anestezic pentru a amorti uretra in timpul procedurii.

Cardiologie

cardiologie

– Consultație
– Ecografia cardiacă (ecocardiografia)
– Electrocardiogramă (sau EKG)
– Holter EKG
– Holter TA
– ECOCARDIOGRAFIE SPECKLE TRACKING (cu măsurare global longitudinal străin)
Ecograf tehnologie General Electric SUA – GE VIVID S60N

Ginecologie

ginecologie

Vizita la medicul ginecolog ar trebui sa fie o actiune de rutina, efectuata cel putin o data pe an, cu scopul de a preveni o serie de afectiuni, unele dintre ele deosebit de grave. De asemenea, in cazul observarii oricaror modificari ale aparatului genital se impune un consult de specialitate de urgenta. Ecografie fetala 4D la ultimele standarde in domeniu. Ecograf tehnologie General Electric SUA-GE VOLUSON S 10 EXPERT
Servicii oferite: Consultatii si investigatii, Ecografii complexe, recoltare secretii vaginale, Examen Papanicolau, Montare/Extragere Sterilet, Contraceptie si Planificare familiala.

ORL – Fibroscopie

orl

Fibroscopia este o investigatie medicala care presupune utilizarea unui tub subtire si flexibil, prevazut cu o camera video , pentru a vizualiza in interiorul diverselor zone ale corpului. Aparatul cu care este realizata procedura poarta numele de fibroscop si este introdus in corp printr-un orificiu natural (ureche, gura, nas). Camera transmite imagini pe un monitor, ceea ce ii permite medicului sa examineze structurile interne in detaliu.
Diametrul foarte mic al fibroscopului nostru HUGEMED, garanteaza procedura fara disconfort chiar si in cazul celor mai mici pacienti.

GASTROENTEROLOGIE: SISTEMUL DE ENDOSCOPIE ULTRAPERFORMANT – FUJIFILM ELUXEO 2020

90% dintre colonoscopii sunt fara durere si nu necesita sedare, prin noul sistem “COLOASSIST ADJUST”:
* urmareste conturul natural al tractului intestinal    * asigura manevrabilitate crescuta in timpul investigatiei
* permite ajustarea flexibilitatii colonoscopului pentru fiecare pacient
fujifilm eluxeo
 • cea mai buna imagine endoscopica la ora actuala (acuratete si contrast) furnizata prin iluminarea simultana prin 3-LED MULTI-LIGHT
 • imagine detaliata a suprafetei mucoasei si a tiparelor vasculare
 • imagine la standard Full HD, cu unghi de 170°
imagine fujifilm eluxeo
Electrocauterul tehnologie germana ERBE VIO 200 D folosit pentru realizarea polipectomiilor colonice si a coagularii plasmargon.


Echipa medicala din Focsani

Dr. Adrian Ciocan
Dr. Adrian Ciocan
Chirurgie Generala

Medic Primar Chirurgie generala, Competenta Endoscopie digestiva.
Dr. Gabriel Toea
Dr. Gabriel Toea
Chirurgie Generala

Medic Specialist Chirurgie generala
Dr. Adrian Beznea
Dr. Adrian Beznea
Chirurgie Generala

Medic Primar Chirurgie Generala, Doctor in Medicina
Dr. Manuela Tiru
Dr. Manuela Tiru
Chirurgie Generala

Medic Specialist Chirurgie generala
Dr. Raluca-Dana Popa
Dr. Raluca-Dana Popa
Chirurgie cardio-vasculara

Medic Primar Chirurgie cardio-vasculara, Competenta Ecografie Doppler vascular, Specializare Chirurgie vasculara si coronariana in Franta
Dr. Cosmin Eugen Marian
Dr. Cosmin Eugen Marian
Chirurgie cardio-vasculara

Medic Specialist Chirurgie vasculara
Dr. Joud Alzayed
Dr. Joud Alzayed
Flebologie

Medic Specialist Chirurgie Vasculara
Dr. Eugeniu Gaponenc
Dr. Eugeniu Gaponenc
Flebologie

Medic Specialist Chirurgie Vasculara
Dr. Manole Ghenadie
Dr. Manole Ghenadie
Flebologie

Medic Specialist Chirurgie Vasculara
Dr. Alexandru Voinea
Dr. Alexandru Voinea
Gastroenterologie

Medic Primar Gastroenterologie
Dr. Claudia Mihaela Vasiliu
Dr. Claudia Mihaela Vasiliu
Gastroenterologie

Medic Primar Gastroenterologie
Dr. Ana - Lorena Marian
Dr. Ana – Lorena Marian
Gastroenterologie

Medic Specialist Gastroenterologie
Dr. Alexandra Gurzu
Dr. Alexandra Gurzu
Cardiologie

Medic Specialist Cardiologie
Dr. Mihaela Spinache
Dr. Mihaela Spinache
Cardiologie

Medic Specialist Cardiologie
Dr. Florin Lupu
Dr. Florin Lupu
Urologie

Medic Primar Urologie
Dr. Razvan Bobeica
Dr. Răzvan Bobeică
Urologie

Medic Primar Urologie
Dr. Suzana Buculei
Dr. Suzana Buculei
Dermatologie

Medic Specialist Dermatologie-venerologie
Dr. Oliver-Dan Ghenuche
Dr. Oliver-Dan Ghenuche
Dermatologie

Medic Specialist Dermatologie-venerologie
Dr. Adrian Neagoe
Dr. Adrian Neagoe
Obstetrica-Ginecologie

Medic Primar Obstetrica-ginecologie, Competenta in Ultrasonografie obstetricala si ginecologica, Competenta in Colposcopie
Dr. Florentina Negoita
Dr. Florentina Negoiță
Obstetrica-Ginecologie

Medic Specialist Obstetrica-ginecologie
Dr. Oana Copaciu
Dr. Oana Copaciu
Obstetrica-Ginecologie

Medic Specialist Obstetrica-ginecologie
Dr. Madalina Bobeica
Dr. Mădălina Bobeică
ORL

Medic Primar ORL
Dr. Violeta Raluca Bulimej
Dr. Violeta Raluca Bulimej
ORL

Medic Specialist ORL
Dr. Alina Andreea Gatu
Dr. Alina Andreea Gațu
Endocrinologie

Medic Specialist Endocrinologie
Dr. Marius Iordache
Dr. Marius Iordache
Alergologie

Medic Specialist Alergologie
Dr. Camelia Elena Ionete
Dr. Camelia Elena Ionete
Neurologie

Medic Specialist Neurologie
Dr. Dragos Liviu Ropotica
Dr. Dragoș Liviu Ropotica
Ortopedie

Medic Specialist Ortopedie
Dr. Mihaela Apostol
Dr. Mihaela Apostol
Chirurgie Plastica

Medic Specialist Chirurgie Plastica
Dr. Iolanda Munteanu
Dr. Iolanda Munteanu
Psihiatrie

Medic Specialist Psihiatrie
Dr. Catalin-Gabriel Chiriacu
Dr. Cătălin-Gabriel Chiriacu
Medic Specialist ATI
Dr. Dr. Ionut Jijie
Dr. Dr. Ionuț Jijie
Medic Specialist ATI
Date de contact

Str. Maior Gheorghe Pastia, nr. 1, etaj 1

Tel./Fax: 0237 231 888

contact.vn@laurusmedical.ro

Programul nostru de functionare:
LuniVineri 8.00 – 20.00, Sambata 8.00 – 13.00. Programul in cazul sarbatorilor legale (Paste, Craciun, Revelion) va fi afisat in perioadele respective.

Mijloace de transport in comun care circula in zona: autobuzele 1, 3, 4, 5, 5.1, 9, 10 (statia de la Capela)

Zona locuri de parcare: Pacientii pot gasi locuri libere in parcarea din spatele Hotelului Unirea

Puncte de reper: clinica este situata in spatele Hotelului Unirea, cladirea BIG, deasupra Mega Image. Piata Unirii se afla la o distanta de aproximativ 100 m de centrul Laurus Medical.

Programeaza-te rapid!

  Numele (obligatoriu)

  Telefonul (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Specialitatea (obligatoriu)

  Mesaj

  In calitate de utilizator al site-ului imi dau acordul in mod expres ca datele mele cu caracter personal (nume, prenume, email, numar telefon) sa fie procesate in vederea comunicarii, in indeplinirea intereselor legitime ale SC Laurus Medical SRL


  Localizare pe harta


  Pagina facebook

  *Disclaimer:
  Rezultatele difera de la persoana la persoana in functie de greutate, varsta, sex.