Conform ghidurilor nationale si internationale, colonoscopia este recomandata incepand cu varsta de 45-50 de ani la orice pacient pentru a depista si preveni cancerul colorectal.
In faza incipienta, polipii colonici, precursorii cancerului, nu dau simptome. De aceea cand sunt depistati este bine sa fie scosi. Daca exista semne de alarma precum anemie, sangerare, scadere in greutate nejustificata, antecedente in familie de cancer, colonoscopia se recomanda la orice varsta.
DA. In cadrul clinicii noastre, colonoscopia poate fi efectuata GRATUIT, cu biletul de trimitere de la medicul de familie/specialist, in baza colaborarii noastre cu CNAS.
Intelegem ca pentru tine, poate fi rusinos un prim consult de specialitate pentru hemoroizi si vrem doar sa iti spunem ca: Este in regula! Acest lucru nu trebuie insa sa te impiedice sa ai grija de sanatatea ta.
Iti propunem sa te gandesti la urmatoarele: 2 din 3 persoane sufera de hemoroizi. Afectiunile proctologice precum hemoroizii sunt din pacate, atat de comune incat in clinica noastra de specialitate medicul specialist trateaza zilnic aceasta afectiune, prin moderne si minim invazive.
NU. Cremele si unguentele nu vindeca definitiv hemoroizii, doar amelioreaza temporar simptomatologia, iar boala hemoroidala continua sa evolueze in timp, la stadii mai avansate. Daca suferi de hemoroizi iti recomandam consultul unui medic specialist, un pas esential in tratarea corespunzatoare si vindecarea hemoroizilor.
Terapia MBST® utilizeaza campuri electromagnetice, asemeni RMN-ului, insa aceste campuri sunt de 10 000 de ori mai slabe decat cele utilizate de catre RMN.
Terapia MBST® stimuleaza la nivel molecular diferite procese tisulare, avand efect antiinflamator, reparator si regenerativ.
In multe cazuri imbolnavirea venelor superficiale este rezultatul unei boli a sistemului venos din profunzimea piciorului. Boala varicoasa apare din cauza slabirii rezistentei peretelui venos si functionarii neadecvate a valvelor venoase. Boala varicoasa poate fi ereditara, aparand la mai multi membrii ai familiei, poate sa apara dupa traumatisme sau raniri ale picioarelor, dar principala cauza a varicelor este functionarea proasta a valvelor de pe traiectul venelor piciorului.
DA. Fara operatie, fara spitalizare si fara durere. In clinica noastra de specialitate avem peste 17 ani de experienta medicala in tratarea varicelor fara operatie.
Sigur ca da. In clinica noastra de specialitate pacientii beneficiaza de:

  • laser endovenos cu fascicul radial de 360 de grade.
  • scleroterapie ghidata ultrasonografic.

Avantajele tratamentelor moderne pentru varice sunt de neegalat:

  • Efectuate in ambulatoriu
  • Fara anestezie totala
  • Fara durere post interventie
  • Fara cicatrici
  • Fara timp de recuperare
  • Cu reintoarcere imediata la activitatile preferate