telemedicina

Telemedicina – Consiliere medicala la distanta

Ne gandim la tine! In cadrul campaniei #staiacasa, daca ai nevoie de un sfat medical / o recomandare din partea unui medic specialist ne poti solicita o consiliere medicala prin intermediul formularului de mai jos

Telemedicina este metoda simpla de a obtine, in cel mai scurt timp posibil, de la un medic specialist, un sfat sau o recomandare de conduita pentru afectiunea/problema ta. Te informam ca aceasta metoda nu inlocuieste consultatia oferita in cabinet.

completare formular telemedicina

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Intrebari frecvente

Care este durata unei consilieri medicale la distanta?

Pentru toate specialitatile durata maxima a consilierii medicale la distanta este de maxim 20 de minute.

Pot modifica data si ora programarii?

Poti modifica data si ora programarii cu cel mult 2 ore in prealabil. Solicitarea de modificare te rugam sa o trimiti pe e-mailul comunicat de catre operatorul laursumedical

Pot anula programarea?

Poti anula programarea cu cel mult 2 ore in prealabil printr-o solicitare transmisa pe e-mail. In acest caz banii se vor returna in termen de 3 zile lucratoare de la data solicitarii anularii in contul din care ai efectuat plata.

Ce se intampla daca nu sunt disponibil?

Daca nu vei fi disponibil in momentul programarii (nu vei raspunde la telefon, vei avea telefonul inchis) consultatia se considera neonorata si suma achitata nu va putea fi returnata.

Ce se intampla daca nu sunt contactat?

In cazul exceptional in care nu vei fi contactat la data si ora stabilite, vei primi inapoi suma achitata sau vei putea stabili o noua programare. In orice caz, daca din diverse motive neprevazute medicul nu va putea onora consilierea medicala telefonica vei fi anuntat din timp si impreuna cu consultantul laurusmedical vei stabili varianta cea mai convenabila pentru tine.

Pot apela acest serviciu in cazuri de urgenta?

NU solicitati aceasta varianta in situatii medicale de urgenta. Pentru orice situatie medicala de urgenta te rugam sa apelezi serviciul 112.

Cum procedez atunci cand medicul imi face recomandari si mi se indica / doresc sa revin la un interval pentru a discuta evolutia starii de sanatata?

In acest caz vei solicita o noua consiliere medicala la distanta. Precizeaza ca revii in urma unei consultatii anterioare. Tariful va fi echivalent unei consultatii de tip “Control” in cazul in care este vorba despre aceeasi afectiune si nu a trecut mai mult de 1 luna de la Consultatia initiala.

Cum procedez atunci cand am fost la un consult initial in cabinet si solicit o consiliere medicala telefonica tip cu privire la evolutia starii de sanatate?

In aceasta situatie vei achita tariful pentru consultanta medical tip “control”.