Ce este Telemedicina?

Telemedicina permite pacientilor să comunice rapid si eficient cu medicii, anuleaza distante si ofera oportunitati infint superioare celor pe care le ofera medicina clasica si nu in ultimul rand reduce costurile.

Telemedicina reprezinta medicina viitorului prin inlesnirea comunicarii pacient-medic cat si intre medicii de diverse specialitati si este cea mai simpla cale prin care pacientul poate sa aiba acces la servicii medicale sigure si de calitate.

Statisticile ingrijoratoare, care conduc la ideea ca ceea ce lipseste este preventia, impreuna cu alti factori precum numarul scazut de medici si personal sanitar calificat, ar trebui sa ne puna pe ganduri.

In acest context, tehnologia este cea care ar putea sa ne tina departe de boli mai mult timp sau sa ne ajute sa ne recuperam mai rapid si mai bine dupa o anumita problema de sanatate, in baza conceptului de „Telemedicina”.

Implementarea sistemului de Telemedicina in cadrul LaurusMedical

telemedicina laurusmedicalPrin lansarea sistemului de Telemedicina, LaurusMedical face un pas inainte pentru a le oferi pacientilor sai servicii medicale integrate inovatoare, fiind o alternativa viabila, in completarea serviciilor medicale clasice. Acest serviciu medical este disponibil in cadrul centrului LaurusMedical Suceava, asigurand consultatii la distanta in specialitatea Urologie.

Prin acest sistem pacientul poate beneficia de o consultatie de specialitate si respectiv de a doua opinie medicala, oferite in timp real de catre domnul dr. Manu-Marin Andrei, medic primar urolog, cu specializare in urodinamica si neuro-urologie (Olanda), Doctor in Medicina, astfel incat sa poata primi tratamentul adecvat in cel mai scurt timp.

Avantajele Telemedicinei:

  • Accesul la medici supraspecializati in urodinamica si neuro-urologie;
  • Second opinion – confirmarea/infirmarea diagnosticului, monitorizarea pacientului la distanta;
  • Prevenirea complicatiilor, prin posibilitatea aplicarii imediate a unui tratament corect;
  • Economie de timp si reducerea costurilor de deplasare in alte orase pentru stabilirea unui diagnostic;
  • Imbunatatirea calitatii vietii pacientului.

Telemedicina, un specialist cat mai aproape de tine!

Acces rapid la servicii medicale de top prin comunicare la distanta