Ce este mezoterapia?

Mezoterapia cu ac este un tratament medical nechirurgical, minim invaziv, ce implica injectari multiple in mezoderm (stratul cel mai activ al pielii) a unor substante puternic antioxidante, vitamine, aminoacizi si medicamente active. Acestea asigura protectie fata de radicalii liberi de oxigen si stimularea productiei locale colagen, elastina si acid hialuronic cu efect de rejuvenare.

Terapia este utilizata pentru a obtine hidratare in profunzime, imbunatatirea texturii pielii si combaterea semnelor imbatrinirii la nivelul fetei, gatului si decolteului dar si rejuvenarea mainilor.

Cui se adreseaza mezoterapia?

Procedurile se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor. Sunt recomandate intre 3 si 10 sedinte, la interval de 2 – 4 saptamani in functie de problemele fiecaruia. Pentru rezultate optime se recomanda asocierea si a altor tratamente intr-un regim personalizat pentru fiecare persoana, cum ar fi peeling chimic, vitamine si suplimente pentru par, tratamente medicamentoase, analize de sange.

Mezoterapia este utilizata si in tratamentul caderii parului, a alopeciei androgenetice si a efluviului telogen, prin injectarea unui cocktail de substante active cu efect de stimulare a circulatiei locale si de hranire a firului de par.

Rezultate foarte bune se obtin deasemenea pentru tratarea cicatricilor postacnee in combinatie cu terapia Dermapen pentru o productie sporita de colagen.

Pentru a reduce disconfortul usor ce apare in timpul injectarii substantelor active se utilizeaza crema anestezic, iar procedura dureaza aproximativ 30 minunte, cu timp de recuperare este foarte rapid.