Ce este Dermapen™?

Dermapen™ (Tratament Avansat cu Microace Vertical Oscilante – AOVN™) este un dispozitiv de ultima generatie, sub forma de stilou, ce utilizeaza microace detasabile de unica folosinta, cu scopul de a reda pielii un aspect sanatos si frumos.

dermapen award
polish-medal

Premiul pentru „Cel mai bun dispozitiv anti-aging” la The Aestetic Show in Las Vegas.

Ce trateaza Dermapen™?

dermapenReprezinta cea mai avansata metoda de tratament impotriva cicatricilor de orice natura (acnee, chirurgicale si arsuri) – inlocuieste cu succes procedurile laser sau pe cele de peeling chimic, avantajul fiind conferit de accesibilitatea metodei. De asemenea, trateaza cu acelasi succes ridurile fine, vergeturile, porii dilatati, reintinerind pielea si conferindu-i aspectul si elasticitatea dorita.

Cum se desfasoara tratamentul cu Dermapen™?

  • Medicul dermatolog va evalua pielea in vederea recomandarii planului de tratament;
  • Se dezinfecteaza zona de actiune stabilita;
  • Se aplica substanta activa pe suprafata pielii;
  • Dermapenul este setat pentru viteza si profunzimea dorita;
  • Se aplica Dermapenul pe zona de interes, durata unei sedinte de tratament fiind de aproximativ 15-20 minute.
dermapen

Cum actioneaza Dermapen™?

Dermapen™ a fost creat pentru stimularea secretiei naturale de colagen a pielii, rezultatele fiind vizibile chiar si dupa prima sedinta de tratament: un ten mai luminos, mai intins, cu ridurile fine si cicatricele estompate. Dupa 4 pana la 6 sedinte de tratament, rezultatele vor fi mai accentuate si mai durabile. Pielea va continua sa-si imbunatateasca aspectul, in 6-12 luni de la tratament, daca se vor folosi produsele de ingrijire complementare recomandate.

Tratament revolutionar, simplu si eficient pentru pentru cicatrici, vergeturi si reintinerirea pielii


Dermapen™ este un tratament non-invaziv, fara efecte secundare, deoarece nu provoaca arsuri leziuni sau traume asupra pielii, permite un timp de recuperare foarte scurt (cateva ore), iar finetea tratamentului permite accesul in zone cu piele foarte fina sau sensibila, cum ar fi pleoapele, zona tamplelor, aripioarele nazale sau conturul buzelor.

Unde poti beneficia de tratamentul Dermapen™?

In prezent tratamentul cu Dermapen™ este disponibil in clinicile:

Dermapen™, recomandarea specialistilor internationali pentru intinerirea si infrumusetarea pielii