Meseria de parinte – mai usor de invatat sub indrumarea unui pediatru competent.

Venirea pe lume a unui copil este cel mai fericit moment intr-o familie. Totodata, presupune modificari importante ale vietii cotidiene. Un nou-nascut, pe langa imensa bucurie, aduce cu sine o serie de responsabilitati greu de realizat mai ales la inceput. Incepand cu alaptarea la san, a carei tehnica trebuie invatata, sau dupa caz, cea cu formule de lapte, continuand cu diversificarea alimentatiei, urmarirea parametrilor de crestere si dezvoltare, baia si masajul, toate aceste lucruri, care par imposibile la inceput, sunt mai usor de surmontat daca apelati la specialistii LaurusMedical, medici pediatri cu experienta, care va vor ghida pas cu pas in meseria de parinte.

De cate ori o mamica nu trece prin momente dificile: febra, diaree, varsaturi? Copilul Dvs tuseste de luni de zile si nu se mai opreste? Tratamente cronice prescrise si administrate luni de zile nu-si fac efectul? Siguranta oferita de o abordare medicala competenta, oferita de medicii pediatri in cadrul clinicii LaurusMedical va va face sa treceti cu mai multa usurinta peste acestea.

Chiar daca nu sunt probleme deosebite de sanatate, un copil are nevoie pentru o dezvoltare armonioasa de urmarirea si sfatul competent al unui medic pediatru, care sa ii vegheze dezvoltarea si sa semnaleze eventualele probleme la timp. Medicii pediatri din cadrul clinicii LaurusMedical va pot oferi acest lucru.

Cand sa ii fac vaccinul copilului? Care produs este mai bun? Unde sa merg sa il fac? La toate aceste intrebari va raspund afirmativ medicii pediatri ai clinicii LaurusMedical, care va pot da cel mai bun sfat si pot sa administreze vaccinurile conform Calendarului OMS de vaccinari, recomandarilor nationale si internationale.

Copilul a racit si necesita aspiratie profesionala zilnica a secretiilor nasofaringiene? De ce sa asteptati ore pe un coridor cand puteti beneficia de prestatia medicilor pediatri ai clinicii LaurusMedical?

pediatrie-2

In concluzie, la bine si la rau, pentru a constata progresele de crestere si cunoastere sau pentru a vindeca, pentru sfaturi de alimentatie/regim alimentar sau pentru un consult profesional, medicii pediatri ai clinicii LaurusMedical va stau la dispozitie.