Tratament revolutionar de infrumusetare!

PRP-Terapia de regenerare a pielii cu plasma proprie (Terapia Vampir)

terapia vampirTratament de ultima generatie, cunoscut sub denumirea de „Terapia Vampir” este o metoda foarte eficienta si sigura, deoarece se foloseste de mecanismele proprii de regenerare ale organismului. Scopul acestei terapii este de a incetini procesul de imbatranire, fiind totodata considerata cea mai moderna solutie non-invaziva.

RIDURI? PETE? CICATRICI?

Terapia este ideala pentru: intinerirea si regenerarea pielii, diminuarea ridurilor fine si profunde, imbunatatirea aspectului fetei, gatului, decolteului, mainilor, porii dilatati, pielea uscata si incretita, vergeturi, imbunatatind laxitatea tegumentelor fetei gatului, mainilor, scalpului. Este o metoda cu efecte spectaculoase pentru ridurile din jurul ochilor si a celor din jurul gurii, si cu rezultate vizibile pentru atenuarea cicatricilor post acnee si in stoparea caderii parului.

Tratamentul cu plasma proprie imbogatita cu trombocite utilizeaza capacitatea proprie de regenerare pe care o are sangele. Trombocitele (o parte din elementele care alcatuiesc sangele) elibereaza diferiti factori de crestere care duc la diferentierea celulelor stem, stimuleaza vascularizatia locala si productia de colagen nou.

Ce presupune tratamentul?

    terapia vampir
  • Se recolteaza o cantitate mica de sange
  • Sangele este transferat intr-o centrifuga care separa plasma de celulele rosii
  • Plasma bogata in trombocite se injecteaza intradermic, cu un ac fin dupa ce s-a aplicat crema anestezica
  • Intreaga procedura dureaza aproximativ 30 de minute
  • Pacientii revin la activitatile lor normale imediat dupa tratament sau intr-un timp scurt
  • Efectele se vor vedea treptat in 10-14 zile, avand rezultate durabile de pana la 2 ani
  • Se recomanda 3 sedinte consecutive, 1 sedinta/luna
  • Metoda poate fi folosita in terapie unica sau combinata cu alte metode

Cui se adeseza terapia?

„Terapia Vampir” se adreseaza pacientilor care isi doresc imbunatatirea conditiei pielii, dar care nu vor sa apeleze la injecarea cu o substanta chimica sau artificiala, folosind propriile resurse de regenerare ale pielii, fara risc de alergii. Procesul de regenerare obtinut prin injectarea de PRP duce la un aspect intinerit natural, complet diferit de rezultatul obtinut prin injectarea fillerelor de sinteza, iar efectul se mentine un timp mai indelungat.

In prezent terapia este disponibila in: